На засіданні виконавчого комітету затвердили перелік та тарифи на платні медичні послуги в КНП «Болехівська центральна міська лікарня»
25 чер, 2020 0 Коментарів 790 Переглядів

На засіданні виконавчого комітету затвердили перелік та тарифи на платні медичні послуги в КНП «Болехівська центральна міська лікарня»

Сьогодні, 25 червня 2020 року, відбулося засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів міський голова Богдан Мельник. На засідання прибуло 10 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. 
Присутні розглянули низку питань, що стосувалися різних сфер життєдіяльності міста. 
Перш за все члени виконкому заслухали доповідь про виконання міського бюджету за перший квартал 2020 року заступниці начальниці управління – начальниці відділу доходів і фінансів галузей виробничої сфери та госпрозрахунків за енергоносії фінансового управління міськвиконкому Лідії Дичко. Обговоривши дане питання, члени виконавчого комітету одноголосно проголосували за цей проєкт рішення. 
Активне обговорення серед членів виконкому викликало питання про затвердження переліку та тарифів на платні медичні послуги в комунальному некомерційному підприємстві «Болехівська центральна міська лікарня» Болехівської міської ради Івано-Франківської області з яким ознайомив директор комунального некомерційного підприємства «Болехівська центральна міська лікарня» Болехівської міської ради Івано-Франківської області Любомир Парахоняк. 
Як розповів Любомир Петрович, у зв’язку зі змінами в законодавстві України лікарняні установи отримали статус комунальних некомерційних підприємств і, відтепер, аби забезпечити своє належне функціонування та надання якісних послуг мають право надавати платні медичні послуги. Пацієнтам доведеться дотримуватися деяких правил, щоб отримувати медичні послуги безкоштовно. Якщо людина прийде до лікаря вторинки (наприклад, до хірурга) сама, без направлення, то лікарня виставить їй рахунок за консультацію. Щоб прийти безкоштовно, треба отримати направлення у сімейного лікаря, з яким підписано декларацію. Безкоштовно і без направлення надаватиметься медична допомога при невідкладних станах. 
Присутніх на засіданні цікавило згідно яких документів застосовувалася методика розрахунку вартості тарифів; рівень цін на платні медичні послуги у порівнянні з сусідніми містами та районами; якими є ціни на медичні послуги порівняно з іншими лабораторіями, які функціонують у Болехові; можливість проходження медичних оглядів у період карантину; оплата за проходження медичних оглядів педагогічними працівниками; порядок оплати за надані платні медичні послуги тощо.
Далі, відповідно до порядку денного, члени виконкому розглянули проєкт рішення «Про затвердження складу Спостережної комісії при виконавчому комітеті Болехівської міської ради».
Також був підтриманий і проєкт рішення «Про виконання Плану роботи міськвиконкому за перший квартал 2020 року та План роботи міськвиконкому на третій квартал 2020 року». 
Відтак перейшли до розгляду звернень громадян щодо припинення дії посвідчень громадян, які проживають на території гірського населеного пункту. 
Загалом під час засідання виконавчого комітету розглянули 8 питань порядку денного.
Після завершення розгляду питань порядку денного присутні обговорили хід вирішення питання та перспективи продовження капітального ремонту дорожнього полотна на вулиці Д.Галицього у м.Болехові. 
 

Традиційні робочі питання розглянули під час першого засідання виконавчого комітету у 2020 році

6 лютого 2020 року у Болехівській міській раді відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На засідання прибуло 11 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. На засіданні члени виконкому розглянули 6...

Відбулося засідання виконавчого комітету

27 грудня 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Богдан Мельник. На засідання прибуло 11 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. На засіданні розглянули 3...

Постійна депутатська комісія міської ради з питань бюджету провела чергове засідання

Сьогодні, від 20 вересня 2019 року року, відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів. Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради Стельмах М.Я., Павлик...

0 Коментарів

Авторизація