Відбулося засідання виконавчого комітету
22 кві, 2021 0 Коментарів 641 Перегляд

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 22 квітня 2021 року, міський голова Іван Яцинин провів засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. Участь у його роботі взяли 16членів виконкому, а також керівники управлінь та відділів міськвиконкому.
До порядку денного виконавчого комітету  було включено 15 проєктів рішень.
Розпочалося засідання із розгляду проєкту рішення про організацію відпочинку і оздоровлення дітей 2021 року, з яким присутніх ознайомив головний спеціаліст з питань фізичної культури, молоді та спорту організаційного відділу міськвиконкому Любомир Мультажинський. Він зазначив, що оздоровча кампанія цього року розпочнеться 28 травня. Проєктом рішення затверджено мережу оздоровчих таборів Болехівщини на 2021 рік та склад координаційної ради міськвиконкому з питань літнього оздоровлення дітей.
Відтак члени виконавчого комітету обговорили та підтримали проєкти рішень про затвердження технологічних та інформаційних карток адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг Болехівської міської ради чи безпосередньо у Центрі. 
Без доповнень та зауважень члени виконкому проголосували за утворення та склад постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території м.Болехова.
Також виконавчий комітет дозволив видалення зелених насаджень на кладовищах у Гузієві та Міжріччі, зазначених в акті обстеження зелених насаджень від 07.04.2021 № 6 та 7, відповідно до звернення старост. 
Під час засідання розглянули також рішення щодо захисту прав дітей.
З усіх питань порядку денного ухвалили рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Болехівської міської ради.

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 28 січня 2021 року, відбулося друге засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів міський голова Іван Яцинин. На засідання прибуло 16 членів виконкому. Участь в засіданні виконавчого комітету міської ради взяли...

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

30 липня 2020 року у Болехівській міській раді відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На засідання прибуло 9 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. На засіданні члени виконкому розглянули 8...

Відбулося засідання виконавчого комітету

27 грудня 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Богдан Мельник. На засідання прибуло 11 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. На засіданні розглянули 3...

0 Коментарів

Авторизація