Відбулося засідання виконавчого комітету
28 січ, 2021 0 Коментарів 721 Перегляд

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 28 січня 2021 року, відбулося друге засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів міський голова Іван Яцинин. На засідання прибуло 16 членів виконкому. Участь в засіданні виконавчого комітету міської ради взяли керівники управлінь та відділів міськвиконкому, депутати міської ради.

Присутні розглянули низку питань, що стосувалися різних сфер життєдіяльності міста. 

     Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради на 1 квартал 2021 року, начальниця фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб ознайомила членів виконкому та запрошених  із проєктом рішення про результати усунення недоліків за підсумками державного фінансового аудиту міського бюджету. Після обговорень члени виконкому погодили проєкт рішення. 

Відтак члени виконавчого комітету перейшли до розгляду Регламенту роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Болехівської міської ради VIII демократичного скликання. Цей проєкт рішення також був ухвалений без доповнень та зауважень.

     Одностайно було ухвалено проєкт рішення про передачу майна з балансу комунального некомерційного підприємства «Болехівська центральна міська лікарня» Болехівської міської ради Івано-Франківської області на баланс управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради, з яким присутніх ознайомив головний спеціаліст відділу правового забезпечення та питань майна комунальної власності міськвиконкому Віталій Романишин.   Далі на засіданні були ухвалені три проєкти рішення, що стосувалися визначення переліку об’єктів та видів суспільно-корисних робіт на яких зможуть виконувати адміністративне та кримінальне покарання особи, яким відповідно до вироку рішення суду буде призначено громадські роботи.

   Також були розглянуті та підтримані питання,  що стосувалися створення комісії з питань призначення житлових субсидій та надання пільг особам, які мають на це право,  та внесення змін до складу опікунської ради і Спостережної комісії при виконавчому комітеті Болехівської міської ради. 
     Далі, відповідно до порядку денного,  члени виконкому ухвалили рішення про видалення зелених насаджень на звернення громадянки. 
  Також ухвалено низку рішень, що стосувалися захисту прав та інтересів дітей, а саме: про надання  згоди на влаштування неповнолітніх до Калуської  та Виготської спеціальних  шкіл Івано-Франківської обласної ради на вихідні та святкові дні, на надання дозволів на вчинення правочинів щодо належного дитині майна та земельної ділянки, про участь батька у вихованні дитини, про повернення малолітніх дітей матері з Надвірнянського будинку дитини, тощо. 
     Загалом під час засідання виконавчого комітету  було розглянуто та ухвалено 18 питань порядку денного.

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

30 липня 2020 року у Болехівській міській раді відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На засідання прибуло 9 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. На засіданні члени виконкому розглянули 8...

На засіданні виконавчого комітету затвердили перелік та тарифи на платні медичні послуги в КНП

Сьогодні, 25 червня 2020 року, відбулося засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів міський голова Богдан Мельник. На засідання прибуло 10 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів...

Відбулося засідання виконавчого комітету

27 грудня 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Богдан Мельник. На засідання прибуло 11 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. На засіданні розглянули 3...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація