Міський голова Богдан Мельник взяв участь у щотижневій онлайн-нараді Івано-Франківської облдержадміністрації
25 лют, 2020 0 Коментарів 555 Переглядів

Міський голова Богдан Мельник взяв участь у щотижневій онлайн-нараді Івано-Франківської облдержадміністрації

Вчора, під час щотижневої онлайн-наради із керівниками структурних підрозділів ОДА, територіальних органів центральних органів виконавчої влади перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка наголосила на тому, що в області розпочато роботу над реалізацією стратегії Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» за чотирма основними напрямками: опорні школи, садочки та стадіони; будівництво і ремонт дорожньої інфраструктури; ремонт приймальних відділень в опорних лікарнях та завершення будівництва амбулаторій в сільській місцевості; а також програми «Спроможні школи». Участь у нараді взяли міський голова м.Болехова Богдан Мельник, начальниця фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб та начальник відділу житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту, екології та благоустрою міськвиконкому Богдан Чех.  
У ході наради було акцентовано увагу на тому, що на сесії обласної ради схвалено програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2020 рік, затверджено Стратегію розвитку області на 2021-2027 роки і План заходів з її реалізації на 2021-2023 роки, що дає можливість активізувати роботу над проектами, що входять до стратегії розвитку Прикарпаття.
Також сьогодні на нараді заслухали інформацію про організацію пасажирських перевезень на території області, типові порушення фінансової дисципліни у бюджетній сфері за підсумками 2019 року та про державну підтримку сільськогосподарських товаровиробників області у 2020 році.
Заступник директора департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації Сергій Подошва  розповів про стан пасажирських перевезень на території області, окреслив найбільші ризики, які виникатимуть у новостворених ОТГ, які тепер  також виступатимуть  організаторами перевезень.
Начальник управління Західного офісу Державної аудиторської служби в області Геннадій Буковський окреслив типові порушення фінансової дисципліни у бюджетній сфері, зазначивши, що в зону ризику порушень попадатимуть учасники держзакупівель.
«Питання, які ми сьогодні розглядаємо, є надзвичайно важливими особливо для новостворених ОТГ. Тому пропоную провести навчання з окреслених питань для фахівців структурних підрозділів ОДА, РДА та ОТГ», - зазначила Марія Савка.
Директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Іван Андріїшин повідомив, що Уряд прийняв рішення на 2020 рік виділити на підтримку галузей агропромислового комплексу кошти у сумі 4,2 млрд грн. Тому необхідно широко інформувати фермерів Прикарпаття, представників малого і середнього бізнесу про преференції, які надає держава для розвитку аграріїв.

Про засідання регіональної комісії з питань техногенно- екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Сьогодні 30 січня в облдержадміністрації перший заступник голови ОДА Марія Савка провела засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Участь у засіданні даної комісії в онлайн режимі взяли начальник...

Міський голова Богдан Мельник провів прийом громадян з особистих питань

Відповідно до розпорядження міського голови кожний 1,3,5 понеділок місяця за попереднім записом проводиться прийом громадян. Сьогодні, 2 грудня 2019 року, Богдан Мельник провів черговий прийом громадян. З метою оперативного надання кваліфікованої...

Відбувся черговий прийом громадян у міського голови

2 вересня міський голова Богдан Мельник, відповідно до попереднього запису, провів черговий прийом громадян з особистих питань. Для розгляду та вирішення проблемних питань участь у прийомі взяли керуючий справами міськвиконкому Іван Ганчар,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація