Триває робота депутатів у постійних комісіях міської ради
12 сер, 2019 0 Коментарів 566 Переглядів

Триває робота депутатів у постійних комісіях міської ради

Сьогодні, 12 серпня 2019 року у Болехівській міській раді відбулося чергове засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та власності територіальних громад, екології та благоустрою. Участь у роботі комісії взяли голова постійної комісії Олександр Пічкур, заступник голови комісії Олег Дьякунович, секретар постійної комісії Надія Заляско, секретар міської ради Ігор Герецький, головний спеціаліст відділу правового забезпечення та питань майна комунальної власності міськвиконкому Віталій Романишин, начальник відділу житлово-комунального господарства, будівництва, екології, транспорту та благоустрою міськвиконкому Богдан Чех, головний спеціаліст, еколог відділу житлово-комунального господарства, будівництва, екології, транспорту та благоустрою міськвиконкому Уляна Юзьків, начальник Болехівського комбінату комунальних підприємств Геннадій Микитин, жителька міста Болехова Романа Копило.
На порядку денному комісія розглянула 2 питання. Про проект рішення щодо надання дозволу на списання контейнерів доповів начальник Болехівського ККП Геннадій Микитин.
З проектом рішення про припинення та вилучення з оперативного управління Болехівської центральної міської лікарні індивідуально визначеного майна присутніх ознайомив головний спеціаліст відділу правового забезпечення та питань майна комунальної власності міськвиконкому Віталій Романишин.
Окрім питань порядку денного члени комісії розглянули звернення жительки міста Болехова Романи Копило щодо встановлення в місті Болехові на вулиці С.Стрільців (дорога обласного значення) перед під’їздом до Болехівського ліцею № 1 «Академічного» дорожнього знаку обмеження швидкості руху до 40 км/год. А для забезпечення примусового зниження швидкості на цій ділянці шляху у сукупності із відповідними дорожніми знаками застосувати засіб примусового зниження швидкості руху, який регламентується нормативним документом ДСТУ 4123:2006 «Пристрій примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки на вулицях і дорогах».
Обговоривши запропоновані проекти рішень, члени комісії вирішили подати їх на розгляд та затвердження на черговому засіданні міської ради.

Проведено часткове берегоукріплення гірського потічка на вулиці Довжанській у місті Болехові

Відповідно до затвердженої міської Програми охорони навколишнього природного середовища на 2017-2021 роки з метою охорони і раціонального використання водних ресурсів, минулого тижня було проведено часткове берегоукріплення гірського потічка на...

Міський інтелектуальний турнір з гри «Що? Де? Коли?» присвячений святкуванню 648-ї річниці міста

У неділю, 29 вересня, на базі Болехівського ліцею №1 «Академічного», пройшов міський інтелектуальний турнір з гри «Що? Де? Коли?» присвячений святкуванню 648-ї річниці м.Болехова. Проявити свою ерудицію та інтелект зголосилися 5 команд: «Болехівська...

0 Коментарів

Авторизація