Міський інтелектуальний турнір з гри «Що? Де? Коли?» присвячений святкуванню 648-ї річниці міста Болехова
30 вер, 2019 0 Коментарів 1 890 Переглядів

Міський інтелектуальний турнір з гри «Що? Де? Коли?» присвячений святкуванню 648-ї річниці міста Болехова

У неділю, 29 вересня, на базі Болехівського ліцею №1 «Академічного», пройшов міський інтелектуальний турнір з гри «Що? Де? Коли?» присвячений святкуванню 648-ї річниці м.Болехова.
Проявити свою ерудицію та інтелект зголосилися 5 команд: «Болехівська ЗОШ №2», «Болехівський ліцей №1 «Академічний»», «Прикарпатський лісогосподарський коледж», «Інтелект» (збірна вчителів м.Болехова) та «Завтра скажеш» (громадська організація «Сонячна Січ»).
Ведучим турніру та автором запитань був запрошений гість Ростислав Парахоняк, який разом із своєю командою «Погнута каска» є неодноразовим чемпіоном різноманітних регіональних та Всеукраїнських інтелектуальних турнірів та ігор.
Саме тому, попри запевнення автора у тому, що підготовлені ним запитання є доволі легкими, учасникам довелося неабияк напружувати свій мозок для того, аби дати хоча б наближену до істини відповідь.
Та не зважаючи на це гра виявилася надзвичайно цікавою із запеклою боротьбою за чемпіонство аж до останнього туру. Уважно вслуховуючись у запитання та підказки ведучого командам вдалося дати правильну відповідь на 22 із 36 «головоломок». А це, погодьтеся, доволі непоганий результат, який засвідчив те, що на турнірі зібралися справжні інтелектуали.
У підсумку, 3 місце, із результатом 9 балів, зайняла команда «Прикарпатського лісогосподарського коледжу». Зовсім трішки до першої сходинки, із результатом 13 балів, не дотягнула команда «Інтелект». Чемпіонство ж, із результатом 14 балів, здобула команда «Завтра скажеш».
Одразу після підбиття підсумків турніру всі призери, із рук ведучого Ростислава Парахоняка та заступника міського голови Тетяни Лугової, були нагороджені грамотами і медалями. Окрім цього командам-переможницям були вручені кубки за зайняті призові місця у інтелектуальному турнірі з гри «Що? Де? Коли?» присвяченому святкуванню 648-ї річниці м.Болехова.


Визначено найрозумніших: у Болехові відбувся інтелектуальний турнір серед молоді «Битва геніїв»

У суботу, 6 квітня 2019 року, у Будинку дитячої та юнацької творчості м.Болехова відбувся інтелектуальний турнір серед молоді «Битва геніїв», організатором якого був виконавчий комітет Болехівської міської ради. Участь у змаганнях взяли 7 команд:...

У Калуші стартував обласний інтелектуальний турнір серед молоді з гри «Що? Де? Коли?»

У приміщенні Калуського коледжу економіки, права та інформаційних технологій ІФНТУНГ відбувся І зональний етап обласного інтелектуального турніру серед молоді з гри «Що? Де? Коли?», організований управлінням молоді і спорту Івано-Франківської...

Відбувся міський інтелектуальний турнір серед молоді із гри «Що? Де? Коли?»

У неділю 1 жовтня 2017 року об 11.00 годині у приміщенні актового залу Прикарпатського лісогосподарського коледжу відбувся перший відкритий міський інтелектуальний турнір серед молоді із гри «Що? Де? Коли?», який був присвячений 646-й річниці...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація