Визначено найрозумніших: у Болехові відбувся інтелектуальний турнір серед молоді «Битва геніїв»
08 кві, 2019 0 Коментарів 1 408 Переглядів

Визначено найрозумніших: у Болехові відбувся інтелектуальний турнір серед молоді «Битва геніїв»

У суботу, 6 квітня 2019 року, у Будинку дитячої та юнацької творчості м.Болехова відбувся інтелектуальний турнір серед молоді «Битва геніїв», організатором якого був виконавчий комітет Болехівської міської ради. Участь у змаганнях взяли 7 команд: «Погнута каска» (Івано-Франківськ), «Всезнайки» (учні Болехівської ЗОШ №2), «Інтелект» (викладачі Болехівського ліцею №1 «Академічний»), «Афаліни» (учні Болехівського ліцею №1 «Академічний»), «Сонячна Січ» (молодіжна громадська організація «Сонячна Січ»), «Оріон» (студенти Прикарпатського лісогосподарського коледжу) та «Тризуб» (молодіжна громадська організація «Сонячна Січ»). Привітали учасників та побажали їм вдалої гри і перемог заступник міського голови Тетяна Лугова та депутат Івано-Франківської обласної ради, директор Болехівського ліцею №1 «Академічний» Андрій Романюк.
Проходила гра у три тури. Команди відповіли на 42 запитання, які вони по черзі обирали із 90 запропонованих. Відповісти на них правильно, як виявилося, - непросто. Адже запитання стосувалися різних галузей знань. Для цього слід мати широкий світогляд, загальну ерудицію, цікавитися і літературою, і подіями різних історичних віх, спортом, інформаційними технологіями, наукою тощо. Власне все це і продемонстрували учасники гри.
Після оголошення правил розпочався перший тур. Правильні відповіді гравці вітали гучними оплесками. За результатами перших двох турів лідерство утримувала команда «Погнута каска». Трійка кращих за результатами останнього туру виглядала так: «Погнута каска», «Інтелект», «Тризуб».
Процесом гри керував головний спеціаліст з питань фізичної культури, молоді та спорту організаційного відділу виконавчого комітету Болехівської міської ради Любомир Мультажинський. Ведучий чудово впорався зі своєю роллю, а учасники, безперечно, ще довго пам`ятатимуть, яка напруга висіла у повітрі під час очікування оголошення кожної правильної відповіді на запитання.
Всі учасники боролися до останнього, однак у загальному підсумку було визначено кращих. Беззаперечними переможцями стали учасники команди «Погнута каска», які дали найбільше правильних відповідей і набрали в загальному підсумку 156 балів. У складі команди грали Ростислав Парахоняк, Микита Білінський та Юрій Луцак.
Друге місце посіла команда «Інтелект», яка відстала від суперників на 76 балів. І, нарешті, третій результат (74 бали) показали учасники однієї з команд молодіжної громадської організації «Сонячна Січ» під назвою "Тризуб".
Слід віддати належне вдало підібраним запитанням – серед них не було жодного нецікавого чи недоречного, а рівень відповідав рівневі аудиторії.
У перервах учасники інтелектуального турніру могли «підзарядити мозок» солодощами, які підготували організатори гри.
 Всі переможці отримали кубки та Грамоти виконавчого комітету Болехівської міської ради за зайняті призові місця.


У Калуші стартував обласний інтелектуальний турнір серед молоді з гри «Що? Де? Коли?»

У приміщенні Калуського коледжу економіки, права та інформаційних технологій ІФНТУНГ відбувся І зональний етап обласного інтелектуального турніру серед молоді з гри «Що? Де? Коли?», організований управлінням молоді і спорту Івано-Франківської...

Відбувся міський інтелектуальний турнір серед молоді із гри «Що? Де? Коли?»

У неділю 1 жовтня 2017 року об 11.00 годині у приміщенні актового залу Прикарпатського лісогосподарського коледжу відбувся перший відкритий міський інтелектуальний турнір серед молоді із гри «Що? Де? Коли?», який був присвячений 646-й річниці...

Міський інтелектуальний турнір з гри «Що? Де? Коли?» присвячений святкуванню 648-ї річниці міста

У неділю, 29 вересня, на базі Болехівського ліцею №1 «Академічного», пройшов міський інтелектуальний турнір з гри «Що? Де? Коли?» присвячений святкуванню 648-ї річниці м.Болехова. Проявити свою ерудицію та інтелект зголосилися 5 команд: «Болехівська...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація