Постійна комісія міської ради погодила проєкт Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Болехова на 2020 рік
16 бер, 2020 0 Коментарів 796 Переглядів

Постійна комісія міської ради погодила проєкт Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Болехова на 2020 рік

13 березня 2020 року на чолі з головою комісії Луговим І.О. відбулося  засідання постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, сільського та лісового господарства, підприємництва, інвестицій з використання природних ресурсів, рекреації та туризму.
Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради Чекаловська Т.Л., Паснак О.І. та  Уханська М.І. Серед запрошених були секретар міської ради Герецький І.Г., а також керівники та працівники управлінь, відділів міськвиконкому, установ, організацій Болехівської міської ради. 
На засіданні члени комісії заслухали інформацію про підсумки виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Болехова за 2019 рік та розглянули проєкт Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Болехова на 2020 рік. 
У ході роботи доповідачі ознайомили членів комісії із інформацією щодо основних показників роботи підпорядкованих установ, організацій, приватних підприємств, а також пріоритетними та перспективними завданнями на 2020 рік.
Було проінформовано присутніх про державну програму надання житлових субсидій та різних видів соціальних допомог, державну політику щодо захисту прав та інтересів дітей, позбавлення батьківських прав, усиновлення дітей, демографічну ситуацію на території Болехівської міської ради, про організацію роботи дитячих дошкільних закладів, організацію харчування дітей, підвезення учнів та працівників шкіл, розвиток шкіл, програми для заохочення навчання дітей.
Члени комісії цікавилися, як нараховується рентна плати за користування надрами, можливістю надання послуг з виготовлення українського та закордонного паспортів, перспективами розвитку інфраструктури на території Болехівської міської ради, порядком капітального будівництва дорожнього покриття, освітлення вулиць міста, роботою навчальних закладів на території Болехівської міської ради та ін.
Під час засідання наголошувалося на необхідності грейдерування доріг комунальної власності, зокрема вулиць Б.Хмельницького, Винниченка, Миру, Волоської та ін., а також  проведення освітлення на вулиці Б.Хмельницького.
У підсумку члени комісії вирішили погодити запропоновані проєкти рішень та включити їх у порядок денний чергового пленарного засідання міської ради. 

Болехівська міська рада провела 46 пленарне засідання

Сьогодні, 24 вересня 2019 року, відбулося чергове пленарне засідання Болехівської міської ради. Головував на сесії, відповідно до розпоряджень міського голови, секретар міської ради Ігор Герецький. Участь у роботі 46 пленарного засідання...

Постійна комісія Болехівської міської ради з питань соціально-економічного розвитку обговорила стан

Нагадаємо, 24 вересня 2019 року відбудеться чергове пленарне засідання Болехівської міської ради. Відповідно до Регламенту ради, постійні комісії міської ради, відповідно до компетенції, попередньо розглядають та обговорюють проекти рішень....

Відбулося засідання постійної комісії міської ради

Сьогодні, 16 вересня 2019 року, у Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та власності територіальних громад, екології та благоустрою. Участь у...

0 Коментарів

Авторизація