Відбулося чергове пленарне засідання Болехівської міської ради
26 січ, 2021 0 Коментарів 658 Переглядів

Відбулося чергове пленарне засідання Болехівської міської ради

Сьогодні, 26 січня 2021 року, у Народному домі м.Болехова відбулася ІV сесія Болехівської міської ради VІІI демократичного скликання. Провів її міський голова Іван Яцинин, для роботи у пленарному засіданні зареєструвалося 24 депутати міської ради. Участь у роботі сесії взяли керівники управлінь, відділів міськвиконкому, старости та громадськість краю.
Проєкти рішень про внесення змін до міського бюджету на 2020 рік та до бюджету Болехівської міської територіальної громади на 2021 рік доповіла присутнім начальниця фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб. Детально ці питання депутати міської ради обговорили під час засідання профільної постійної комісії міської ради  та погоджувальної ради напередодні пленарного засідання. Тож за пропозицією депутатів доповідачка зупинилася лише на змінах, які стосувалися вивільнення працівників сільських рад у зв’язку з реорганізацією шляхом приєднання до Болехівської міської ради.
Відтак депутати внесли зміни до рішення міської ради «Про утворення постійних комісій Болехівської міської  ради та затвердження їх складу». Погодили зміни у структурі комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медичної допомоги» Болехівської міської ради Івано-Франківської області (виключивши ФАП с. Підбереж зі складу приписних дільниць Болехівської міської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини). Схвальним рішенням змінено склад комісії з прийняття рішення про звільнення від плати за соціальне обслуговування громадян територіальним центром у зв’язку з кадровими змінами.
Окрім цього на пленарному засіданні затвердили Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Болехівської міської ради Івано-Франківської області; Положення про комісію для надання матеріальної допомоги громадянам, які проживають на території  Болехівської міської ради в новій редакції; а також Положення та склад тендерного комітету Болехівської міської ради.
Під час розгляду питань порядку денного депутати Болехівської міської ради внесли зміни до рішення міської ради «Про затвердження структури виконавчих органів Болехівської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів» у зв’язку з реорганізацією сільських рад шляхом приєднання до Болехівської міської ради. Відповідно до проєкту рішення введено посаду «прибиральник службових приміщень» в кількості 2,5 штатних одиниць (по 0,5 штатних одиниць у Козаківському, Поляницькому, Тисівському, Гузіївському та Міжрічанському старостинських округах) та посаду «опалювач» в кількості 2 штатні одиниці (у Козаківському та Тисівському старостинських округах). Ухвалили також проєкт рішення про організацію фінансово-бухгалтерської роботи в період реорганізації сільських рад шляхом приєднання.
Ствердними рішеннями депутати Болехівської міської ради ухвалили проєкти рішень про надання матеріальних допомог.
Депутатський корпус підтримав проєкти рішень, які стосувалися впорядкування земельних відносин. Зокрема, ухвалено проєкти рішень про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення та надання земельних ділянок у власність, затверджено технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачі земельних ділянок у власність, надано дозволи на виготовлення проєктів землеустрою та технічних документацій із землеустрою тощо. 

Відбулося засідання погоджувальної ради

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, завтра, 26 січня 2021 року, о 10.00 годині у Народному домі м.Болехова відбудеться засідання чергової 4 сесії Болехівської міської ради VIII демократичного скликання. Сьогодні, 25 січня, у...

Відбулося засідання погоджувальної ради

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, завтра, 22 грудня 2020 року, о 10.00 годині у Народному домі м.Болехова відбудеться засідання чергової 2 сесії Болехівської міської ради VIII демократичного скликання. Сьогодні, 21 грудня, у...

Під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної

Сьогодні, 18 грудня 2020 року, у Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів. Участь у роботі постійної комісії взяли голова постійної...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація