Напередодні пленарного засідання чергової 5 сесії Болехівської міської ради активно працюють постійні комісії
16 лют, 2021 0 Коментарів 453 Перегляди

Напередодні пленарного засідання чергової 5 сесії Болехівської міської ради активно працюють постійні комісії

Сьогодні, 16 лютого, під головуванням голови комісії Анатолія Височанського відбулося засідання комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та власності територіальних громад, екології та благоустрою. 
Участь у роботі комісії взяли секретар міської ради Ігор Герецький, депутати міської ради Петровський Р.В.,   Лесів Т.Я., Юзьків І.М., Юсип А.Л., перший заступник міського голови Юрочко В.І., заступник міського голови Калитин І.Р., начальник 2-ої спеціалізованої пошуково-рятувальної групи СПРЧ АРЗСП Рибчак В.Б. та начальники і працівники управлінь, відділів міськвиконкому: Мельник Б.М., Романишин В.М., Чех Б.Є., Юзьків У.Ф., Микитин Г.Є.
На засіданні депутати розглянули та схвалили низку питань, які належать до компетенції комісії. Серед них проєкти рішень про затвердження міських цільових програм на 2021-2025 роки, а саме: програми з ліквідації самосіву борщівника Сосновського на території Болехівської міської ради; програми запобігання виникнення надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру та підвищення рівня готовності  2-ої спеціалізованої пошуково-рятувальної групи СПРЧ АРЗСП  до дій за призначенням.
Депутати також розглянули та погодили проєкт рішення про внесення змін до раніше прийнятої Програми охорони навколишнього природного середовища на 2017-2021 роки.
Схвалили члени комісії й проєкти рішень щодо прийняття в комунальну власність транспортних засобів, внесення змін до рішення Болехівської міської ради від 21.01.2020  № 04-50/20  «Про списання автомобілів» та передачі в оренду нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Болехова і включення об’єкта нерухомого майна до Переліку першого типу.
Не отримав підтримки депутатів міської ради проєкт рішення,   який стосувався  включення до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Болехова, що підлягають приватизації, недіючої культової будівлі на  вулиці Петрушевича, 4 (колишнє приміщення синагоги). Члени комісії запропонували зняти даний проєкт рішення міської ради з порядку денного засідання 5 сесії міської ради.
Останнє питання порядку денного щодо передачі в оперативне управління КНП «Центр первинної медичної допомоги» майна (трьох кабінетів) КНП «Болехівська центральна міська лікарня», для здійснення повноважень, визначених статутом підприємства та виконання завдань, визначених розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19, члени депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства разом з депутатами інших постійних комісій Болехівської міської ради  вивчали  з виїздом на місце. За підсумками виїзду голова комісії Анатолій Височанський запропонував зняти даний проєкт з розгляду 5 сесії міської ради у зв’язку з відсутністю детального техніко-економічного обґрунтування передачі приміщень від КНП «Болехівська ЦМЛ» до КНП «ЦПМД».
Загалом засідання комісії було конструктивним та продуктивним. Після обговорення члени комісії рекомендували 6 профільних питань до розгляду чергової 5 сесії.
Більш детально із протоколом та висновками засідання постійної комісії можна ознайомитись на сайті міської ради у розділі «Протоколи постійних депутатських комісій» (https://bolekhiv-rada.gov.ua/regulations/minutes-of-standing-deputy-commissions/minutes-of-the-permanent-deputies-committees-of-the-viii-democratic-convening/standing-commission-of-bolekhiv-city-council-on-housing-and-communal-services-communal-property-and-property-of-territorial-communities-ecology-and-landscaping-2020/).

Розпочато підготовку до чергової п’ятої сесії Болехівської міської ради VIII демократичного

Відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина, 23 лютого 2021 року о 10.00 годині у Народному домі м.Болехова відбудеться чергова п’ята сесія Болехівської міської ради VІІІ демократичного скликання. Попередньо на засіданнях постійних...

Під час засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної

Традиційно, перед черговими пленарними засіданнями Болехівської міської ради, свою роботу проводять постійні комісії міської ради, під час яких депутати обговорюють питання, які виносять на розгляд пленарного засідання. Відтак сьогодні, 16 грудня...

Про чергове засідання постійної комісії міської ради з питань ЖКГ

Сьогодні, 16 березня 2020 року, в Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та власності територіальних громад, екології та благоустрою. Участь у...

0 Коментарів

Авторизація