Ще п’ять міських програм затвердили на пленарному засіданні
04 бер, 2021 0 Коментарів 517 Переглядів

Ще п’ять міських програм затвердили на пленарному засіданні

На черговій п’ятій сесії Болехівської міської ради, яка відбулася 4 березня 2021 року, депутати затвердили міські цільові програми з різними термінами реалізації та обсягами фінансування.
Найперше міські обранці обговорили підсумки виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Болехова за 2020 рік та затвердили Програму соціально-економічного та культурного розвитку Болехівщини на 2021 рік.
Відтак була підтримана Програма профілактики злочинності, зміцнення правопорядку, захисту прав і свобод громадян на території Болехівської міської ради на 2021-2025 роки, яку розробили та подали на розгляд ради працівники Долинського відділенням поліції Калуського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області. Вона спрямована на підвищення ефективності роботи правоохоронних органів, забезпечення активної наступальної протидії злочинності, посилення профілактичної роботи місцевих органів влади, органів місцевого самоврядування щодо усунення факторів, які негативно впливають на стан правопорядку. Очікуваний обсяг фінансування на 2021 рік – 200 тис.грн. 
Схвалили депутати й міську Програму з ліквідації самосіву борщівника Сосновського на території Болехівської міської ради на 2021-2025 роки, на виконання якої планують залучити кошти з обласного та міського бюджетів, а також інших джерел фінансування. Головною метою Програми є повне знищення самосівів борщівника Сосновського, зупинення її поширення, поліпшення фітосанітарного стану сільськогосподарських угідь та пасовищ, запобігання травмуванню населення внаслідок токсичної дії рослини на організм людини при безпосередньому контакті з нею.
З метою реалізації державної політики у сфері пожежної безпеки, яка є невід’ємною частиною державної діяльності щодо  охорони  життя  та здоров’я людей, національного багатства і навколишнього природного середовища була підтримана Програма забезпечення пожежної та техногенної безпеки установ культури Болехівської міської ради на 2021-2025 роки.
Одноголосно підтримали Програму запобігання виникнення надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру та підвищення рівня готовності  2-ї спеціалізованої пошуково-рятувальної групи СПРЧ АРЗСП  до дій за призначенням  на 2021-2025 роки, яку розробили з метою забезпечення належного рівня безпеки населення і захисту на гірській території, об'єктів підвищеної небезпеки від загроз надзвичайних ситуацій  природного характеру, пошуку, рятування людей, надання ПМД, забезпечення безпеки при масових заходах, підвищення ефективності функціонування пошуково-рятувальної групи.   
Треба додати, що на разі у міському бюджеті на 2021 рік на виконання вищезазначених регіональних галузевих програм кошти не передбачені. Їх фінансування здійснюватиметься виходячи з можливостей міського бюджету додатковими рішеннями.

Розпочато підготовку до чергової п’ятої сесії Болехівської міської ради VIII демократичного

Відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина, 23 лютого 2021 року о 10.00 годині у Народному домі м.Болехова відбудеться чергова п’ята сесія Болехівської міської ради VІІІ демократичного скликання. Попередньо на засіданнях постійних...

На пленарному засіданні затвердили міські цільові програми

П’ять міських цільових програм з різним терміном реалізації депутати Болехівської міської ради ухвалили сьогодні, 26 січня 2021 року, на засіданні чергової четвертої сесії ради. Ці рішення міські обранці підтримали одностайно. Серед затверджених -...

Депутати Болехівської міської ради затвердили більше десятка міських цільових програм та

Сьогодні на черговому пленарному засіданні депутати Болехівської міської ради затвердили низку міських цільових програм та розподілили витрати на реалізацію заходів програм. Загалом обсяг коштів бюджету, спрямований на виконання регіональних...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація