На пленарному засіданні затвердили міські цільові програми
26 січ, 2021 0 Коментарів 508 Переглядів

На пленарному засіданні затвердили міські цільові програми

П’ять міських цільових програм з різним терміном реалізації депутати Болехівської міської ради ухвалили сьогодні, 26 січня 2021 року, на засіданні чергової четвертої сесії ради. Ці рішення міські обранці підтримали одностайно.
Серед затверджених - міська Програма «Обдарована дитина». На виконання програми пропонується залучити 845 000 тис. грн., реалізовуватимуть її впродовж 2021-2025 років. Сама програма – це комплекс заходів, спрямованих на забезпечення сприятливих умов для подальшого розвитку цілісної міської системи виявлення, розвитку, адресної підтримки обдарованих дітей у різних областях інтелектуальної, творчої та спортивної діяльності, спрямованої на виховання громадянина з гуманістичним світоглядом, компетентного у власній життєдіяльності. Відповідальний виконавець заходів програми – управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради.
Ще дві програми,  яка реалізовуватимуться на території Болехівської міської ради впродовж 2021-2025 років - комплексна Програма забезпечення пожежної та техногенної безпеки Болехівської міської ради та міська Програма забезпечення пожежної та техногенної безпеки в закладах освіти Болехівської міської ради. Ці програми розроблено з метою створення механізму забезпечення заходів пожежної та техногенної безпеки та умов для реалізації державної політики у сфері пожежної та техногенної безпеки на території міської ради та в закладах освіти, зокрема.
З метою створення належних умов для надання безоплатної правової допомоги, забезпечення доступу до якісної правової допомоги особам, які потребують такої допомоги, та автоматизації процесів організації надання безоплатної правової допомоги  депутати ухвалили Програму правової освіти та надання безоплатної правової допомоги населенню Болехівської міської ради на 2021 рік. Розробник програми - Калуський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Обсяг фінансування – 5 тис.грн.
Для забезпечення підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків депутати також ухвалили Програму підтримки співвласників багатоквартирних будинків на території міста Болехова на 2021 рік. Вона передбачає комплекс заходів, спрямованих на проведення капітальних ремонтів, реконструкції та технічного переоснащення багатоквартирних будинків, розроблена з метою зменшення використання енергоресурсів через застосування енергозберігаючих технологій, зменшення видатків на енергоресурси як міста, так і самих мешканців. 
Треба додати, що усі ухвалені програми фінансуватимуться за рахунок коштів міського бюджету, виходячи із можливостей дохідної частини у 2021-2025 роках відповідно, а також власних коштів громади та інших коштів, не заборонених чинним законодавством України.

Депутати Болехівської міської ради затвердили більше десятка міських цільових програм та

Сьогодні на черговому пленарному засіданні депутати Болехівської міської ради затвердили низку міських цільових програм та розподілили витрати на реалізацію заходів програм. Загалом обсяг коштів бюджету, спрямований на виконання регіональних...

Комісія міської ради з питань праці, соціального захисту, освіти, охорони здоров’я, культури,

У ході підготовки до чергової другої сесії Болехівської міської ради V ІІ I демократичного скликання сьогодні, 11 грудня 2020 року, у міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань праці, соціального захисту, освіти,...

Відбулося засідання постійної комісії міської ради

Відповідно до розпорядження міського голови, 26 листопада 2019 року о 10.00 год. у Болехівській міській раді (кабінет міського голови) відбудеться чергове пленарне засідання 48 сесії Болехівської міської ради VІI демократичного скликання. Передує...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація