Розпочала роботу постійна депутатська комісія з питань житлово-комунального господарства
19 бер, 2021 0 Коментарів 546 Переглядів

Розпочала роботу постійна депутатська комісія з питань житлово-комунального господарства

У рамках підготовки до чергової 7 сесії Болехівської міської ради восьмого скликання, сьогодні, 19 березня 2021 року, зібралася на засідання постійна депутатська комісія з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та власності територіальних громад, екології та благоустрою. Присутніми були 2 із 3 депутатів, що входять до її складу - Анатолій Височанський та Тетяна Ориник. На порядку денному комісії були проєкти рішень, розгляд яких запланований на черговій сесії міської ради, та питання, які не стосувалися підготовки до пленарного засідання.

До розгляду питань долучилися секретар міської ради Ігор Герецький, перший заступник міського голови Василь Юрочко, заступник міського голови  Ілона Калитин, директор КНП «Болехівська центральна міська лікарня» Любомир Парахоняк, начальник Болехівського ККП Геннадій Микитин, начальники та спеціалісти міськвиконкому Ярослав Голубка, Богдан Чех, Уляна Юзьків, депутати міської ради Микола Піх, Роман Петровський, Ігор Юзьків та Андрій Юсип. 
За результатами доповідей та обговорень комісія погодила проєкти рішень щодо надання дозволу на безоплатну передачу з балансу комунального некомерційного підприємства «Болехівська центральна міська лікарня» на баланс Болехівського комбінату комунальних підприємств транспортних засобів (ГАЗ 2008 року випуску та УАЗ 2002 року випуску); щодо затвердження розпорядження міського голови від 12.03.2021 №59-р «Про передачу майна  з балансу Болехівського комбінату комунальних підприємств на баланс відділу культури виконавчого комітету Болехівської міської ради» (дрів паливних).
Питання про прийняття Болехівською міською радою майна, активів та зобов’язань від Тисівської, Поляницької, Козаківської, Гузіївської та Міжрічанської сільських рад об’ємне, потребувало детального вивчення документів, тож депутати перенесли його розгляд на інший день.
В інших питаннях, які не стосувалися підготовки до засідання сесії, депутати комісії з питань ЖКГ заслухали заступницю міського голови Ілону Калитин. Вона проінформувала присутніх, що до міського голови Івана Яцинина звернувся директор КНП «Болехівська центральна міська лікарня» Любомир Парахоняк з проханням перенести терміни виконання рішення Болехівської міської ради про передачу двох кабінетів закладу охорони здоров’я на баланс Центру первинної медичної допомоги. Для виконання вимог рішення адміністрації лікарні необхідно забезпечити перенесення оптоволоконної лінії зв’язку, телефонного кабелю та обладнання в інші приміщення КНП «Болехівська центральна міська лікарня».
Спільно з членами комісії з питань земельних відносин та іншими  депутатами, на засіданні говорили й про надання дозволу на платне користування земельною ділянкою площею 0,30 га на території полігону ТПВ в ур. «Криве» за межами населеного пункту м.Болехова для встановлення сміттєсортувальної лінії. З цього приводу виступив директор ТзОВ «Твоє чисте місто» Василь Ільницький, який напередодні звернувся до міського голови з відповідним клопотанням. Остаточне рішення з цього питання не ухвалене, до нього повернуться після того, як керівник підприємства представить детальний бізнес-план свого задуму. 
На цьому робота комісії завершена не була, засідання перенесли на понеділок, 22 березня 2021 року.

Під час засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної

Традиційно, перед черговими пленарними засіданнями Болехівської міської ради, свою роботу проводять постійні комісії міської ради, під час яких депутати обговорюють питання, які виносять на розгляд пленарного засідання. Відтак сьогодні, 16 грудня...

Про чергове засідання постійної комісії міської ради з питань ЖКГ

Сьогодні, 16 березня 2020 року, в Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та власності територіальних громад, екології та благоустрою. Участь у...

Постійна комісія міської ради з питань ЖКГ провела чергове засідання

Відповідно до розпорядження міського голови від 5 лютого 2020 року №27, 25 лютого 2020 року о 10.00 год. у Болехівській міській раді (кабінет міського голови) відбудеться чергове пленарне засідання LІ сесії Болехівської міської ради VІІ...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація