Триває підготовка до роботи сьомої сесії Болехівської міської ради VІІІ демократичного скликання
23 бер, 2021 0 Коментарів 507 Переглядів

Триває підготовка до роботи сьомої сесії Болехівської міської ради VІІІ демократичного скликання

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина, 30 березня 2021 року у Народному домі м.Болехова відбудеться чергова сьома сесія Болехівської міської ради VІІІ демократичного скликання. Попередньо на засіданнях постійних комісій депутати Болехівської міської ради обговорюють питання, які виносять на розгляд чергового пленарного засідання Болехівської міської ради. 
Сьогодні, 23 березня 2021 року, у Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань охорони прав людини, законності, правопорядку, регламенту, депутатської етики, запобігання корупції, сприяння депутатській діяльності, захисту прав учасників і ветеранів АТО/ООС та їх сімей.
Участь у її роботі взяли голова постійної комісії Василь Яцинин, заступник голови комісії Богдан Мельник, член комісії Уляна Юзьків, депутати міської ради Роман Петровський, Анатолій Височанський, депутат Калуської районної ради Наталія Федорика, секретар міської ради Ігор Герецький і начальник відділу правового забезпечення та питань майна комунальної власності міськвиконкому Ярослав Голубка.
Перш за все серед питань порядку денного на засіданні комісії розглянули звернення депутата Калуської районної ради. Оскільки це питання не відноситься до компетенції комісії, то члени комісії не ухвалювали жодних рішень, а рекомендували районному депутатові звернутися до компетентних органів для розгляду звернення. 
Далі присутні на комісії обговорили проєкти рішень щодо заслуховування інформації про результати діяльності Калуської місцевої прокуратури на території Болехівської міської ради та про внесення змін до рішення міської ради «Про затвердження структури виконавчих органів Болехівської міської ради, загальної чисельності штату та її виконавчих органів»
Обговоривши вищезазначені проєкти рішення, члени комісії вирішили подати їх на затвердження на черговому пленарному засіданні міської ради. 

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань охорони прав людини, законності,

Як уже повідомляли, у Болехівській міській раді триває підготовка до пленарного засідання п’ятої сесії. Основною складовою підготовчого процесу є засідання постійних комісій. Сьогодні, 12 лютого 2021 року, у Болехівській міській раді відбулося...

Розпочато підготовку до чергової п’ятої сесії Болехівської міської ради VIII демократичного

Відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина, 23 лютого 2021 року о 10.00 годині у Народному домі м.Болехова відбудеться чергова п’ята сесія Болехівської міської ради VІІІ демократичного скликання. Попередньо на засіданнях постійних...

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань охорони прав людини, законності,

Сьогодні, 22 січня, відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань охорони прав людини, законності, правопорядку, регламенту, депутатської етики, запобіганню корупції та сприянню депутатській діяльності. У роботі комісії взяли участь...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація