Відбулося чергове засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення
25 лис, 2021 0 Коментарів 662 Перегляди

Відбулося чергове засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення

Двадцять третього листопада в приміщенні Болехівської міської  ради під головуванням першого заступника міського голови В. Юрочка відбулося розширене засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення за участі членів робочої групи.
    На засіданні  було розглянуто пояснення керівників підприємств, фізичних осіб-підприємців, які виплачували середню заробітну плату нижче мінімальної в ІІ кварталі 2021 року, пояснення яких було заслухано та  інформацію щодо суб’єктів господарської діяльності, які мають низький виторг на один касовий апарат та у яких кількість касових апаратів більша кількості найманих працівників. Також розглянуто результати роботи рейдової робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення. За результатами засідання роботодавцям рекомендовано вжити всіх можливих заходів щодо виплати заробітної плати на належному рівні з дотриманням державних гарантій.
Крім того, члени комісіїпроаналізували спільні заходи з легалізації зайнятості населення та визначили перелік СГД, де необхідно провести інформаційно-роз’яснювальну  роботу спрямовану на вирішення питання дотримання роботодавцями чинного законодавства.
На завершення засідання перший заступник міського голови В. Юрочко наголосив, що здійснення контролю за дотриманням законодавства про працю у частині виплат заробітної плати та погашення заборгованості залишається на постійному контролі виконавчих органів Болехівської міської ради.
Також повідомляємо, що робота комісії  з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення триватиме і надалі.
Матеріали комісійних обстежень, де вбачаються ознаки неоформлених трудових відносин, відсутність документів щодо державної реєстрації як суб’єкта господарювання та інших порушень законодавства про працю будуть скеровуватися у правоохоронні та контролюючі органи.
Сектор праці управління праці та соціального захисту населення 
виконавчого комітету Болехівської міської ради

На засіданні робочої групи обговорили питання легалізації виплати заробітної плати

Сьогодні, 24 березня 2021 року, під головуванням першого заступника міського голови Василя Юрочка відбулося чергове засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення. У обговоренні питань порядку денного...

Відбулося засідання погоджувальної ради

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, завтра, 26 січня 2021 року, о 10.00 годині у Народному домі м.Болехова відбудеться засідання чергової 4 сесії Болехівської міської ради VIII демократичного скликання. Сьогодні, 25 січня, у...

Про засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС

24 квітня 2020 року під головуванням міського голови Богдана Мельника відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На засіданні комісії йшлося про заходи протидії пожежам у природних...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація