Інформація про роботу оперативного штабу при Болехівській міській раді
10 бер, 2022 0 Коментарів 423 Перегляди

Інформація про роботу оперативного штабу при Болехівській міській раді

15-тий день війни… Московський ворог плюндрує нашу землю, але ми з гордо піднятою головою доводимо, що Україна – незламна, а народ – непереможний.

Продовжуємо інформувати вас про роботу оперативного штабу при Болехівській міській раді  та ситуацію у громаді.

Для забезпечення оперативного реагування у  Болехівській міській раді організовано цілодобове чергування членів оперативного штабу та працівників міськвиконкому. За номером телефону 3-42-52 цілодобово ви можете отримати відповіді на усі ваші запитання.

У Болехові забезпечено розміщення 30 резервістів батальйону територіальної оборони Збройних Сил України. На місці дислокації батальйону міська рада забезпечує бійців харчуванням, медикаментами та усіма необхідними предметами побуту. Члени територіальної оборони патрулюють вулиці міста, охороняють об’єкти критичної інфраструктури тощо.  

На території громади діють два блокпости – у Болехові та Міжріччі. У співпраці з працівниками поліції та Служби безпеки України на блокпостах чергують члени добровольчого формування Болехівської громади. У кожному старостинському окрузі створені пункти спостережень для забезпечення перевірки і пропуску осіб, які прибувають у сільські населені пункти.

Кожного дня Болехівщина приймає тимчасово переселених людей. Працівники міського центру надання адміністративних послуг здійснюють їх облік та надають усю необхідну інформацію щодо їх розміщення та поселення. 
Є люди, які на території громади перебувають тимчасово, і потребують просто можливості відпочити, поїсти, переночувати та їдуть далі. Прибувають і такі, які зупиняються у нас. 

З початку роботи штабу забезпечується організований процес приймання та розміщення переміщених осіб у Болехівській громаді. 

Продовжується збір гуманітарних вантажів. Жителі громади та волонтери миттєво організувалися, щоб допомогти тим, хто на передовій, та захисти наше місто від ворога. Звідусіль зносять та звозять найнеобхідніше для військових та мешканців тих областей, які найбільше постраждали від збройної агресії. Минулого тижня з пунктів прийому допомоги відправлено продукти харчування, воду, засоби гігієни, медикаменти, сітки маскувальні до Києва. Вантаж вже доїхав до місць призначення і на адресу мешканців громади та усіх, хто долучився до збору необхідного, надходять слова подяки з передової. 

Налагоджено роботу з волонтерами щодо ввозу на територію громади з-за кордону гуманітарних вантажів. Отримано гуманітарний вантаж з Польщі з медикаментами, засобами гігієни, дитячим харчуванням, одягом, постіллю. Цю допомогу розподілять між закладами охорони здоров’я громади та нададуть у місця прийому тимчасово переміщених осіб.

Для безготівкових пожертвувань у співпраці з громадською організацією «Центр розвитку ідей та інновацій «Акцент» відкрито спеціальний благодійний рахунок для придбання найнеобхідніших товарів, робіт і послуг для забезпечення оборони громади. Першочергово – засобів захисту для військовослужбовців і населення, медикаментів, пального для доставки гуманітарної допомоги з-за кордону, речей першої необхідності для біженців тощо.

Кошти можна перераховувати за наступними реквізитами:
В гривні:
Одержувач платежу: 
Найменування організації: ГО АКЦЕНТ ЦРІІ
Код отримувача: 39900800
Назва банку: ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ФІЛІЯ АТ КБ «ПРИВАТБАНК»
Рахунок отримувача у форматі IBAN: UA953366770000026005052555714
Валюта: UAH
В євро:
РЕКВІЗИТИ ПІДПРИЄМСТВА/COMPANY DETAILS 
Назва підприємства/company Name АКЦЕНТ ЦРII ГО 
IBAN Code UA263366770000026003052574775 
Назва банку/Name of the bank 
JSC CB "PRIVATBANK", 1D HRUSHEVSKOHO STR., KYIV, 01001, UKRAINE 
SWIFT code банку/Bank SWIFT Code PBANUA2X 
Адреса підприємства/Company address 
UA 77202 Iвано-Франкiвська м Болехiв пл Iвана Франка б.3 
БАНКИ КОРЕСПОНДЕНТИ/CORRESPONDENT BANKS 
Рахунок у банку-кореспонденті/Account in the correspondent bank 400886700401 
SWIFT Code банку-кореспондента/SWIFT Code of the correspondent bank COBADEFF 
Банк-кореспондент/Correspondent bank Commerzbank AG, Frankfurt am Main, Germany 
Рахунок у банку-кореспонденті/Account in the correspondent bank 6231605145 
SWIFT Code банку-кореспондента/SWIFT Code of the correspondent bank CHASDEFX 
Банк-кореспондент/Correspondent bank J.P.MORGAN AG, FRANKFURT AM MAIN, GERMANY

Дякуємо всім, хто не стоїть осторонь, всіляко допомагає, проявляє чуйність - волонтерам, благодійникам, підприємцям, жителям громади, гостям! 
Сподіваємося наша допомога додасть оптимізму бійцям Збройних сил України та усім оборонцям,  які бережуть наш спокій. Ми переможемо, коли кожен на своєму місці буде допомагати та робити усе можливе.

Працюємо разом далі! 
З нами Бог, Україна переможе!

УВАГА!!!

Шановні мешканці Болехівської територіальної громади! При Болехівській міській раді працює координаційний штаб для забезпечення організованого процесу приймання та розміщення переміщених осіб. Для довідок телефонуйте за номером: (03437)3-42-52....

Шановні мешканці громади!

Ми бачимо ваші коментарі щодо слабкого сигналу системи оповіщення. І ми вже працюємо над тим, щоб покращити оповіщення жителів громади. Просимо про розуміння та взаємну підтримку. Інформуйте один одного про повідомлення і новини, які з’являються на...

Відбулося чергове засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин

Сьогодні, 15 січня 2020 року у Болехівській міській раді відбулося засідання комісії міської ради з питань планування територій, містобудування, архітектури, регулювання земельних відносин. Участь у ньому взяли голова постійної комісії Валерій...

0 Коментарів

Авторизація