На Болехівщині прихисток знайшли понад 1300 людей
21 бер, 2022 0 Коментарів 745 Переглядів

На Болехівщині прихисток знайшли понад 1300 людей

Болехівщина продовжує приймати внутрішньо переміщених осіб з тих областей нашої країни, де зараз тривають активні бойові дії.

У більшості випадків люди прибувають до своїх родичів, друзів чи знайомих, а також винаймають житло на території громади.  Є й такі, які шукають у нас тимчасовий нічліг на день-два і рухаються далі. Однак є чимало тих, хто залишається на триваліший термін. Для тимчасового поселення евакуйованих жителів інших областей України облаштовані місця у об’єктах громади. У одному з них вже надано прихисток таким внутрішньо переміщеним особам. Для цих людей спільно з волонтерами та місцевими підприємцями організоване гаряче харчування. Їм надають медичну підтримку, засоби гігієни та речі першої необхідності.

Загалом станом на 09.00 год. 21.03.2022 у  громаді зареєстровано 1329 осіб, з них: у Болехові - 613 осіб, у селах громади - 716 осіб. За весь час реєстрації з громади вибуло 68 осіб.

Дякуємо  усім, хто зголосився та надав тимчасове житло людям, які вимушені були залишити власні домівки, аби врятувати своє життя! Дякуємо усім, хто активно допомагає продуктами та готовими стравами нашим землякам з інших областей.

Від того, що ми робимо сьогодні, залежить наше завтра. Людяність переможе!

Ми обов’язково здобудемо перемогу!
Слава Україні! Героям Слава!

P.S. Нагадаємо, реєстрація внутрішньо переміщених осіб триває у Центрі надання адміністративних послуг Болехівської міської ради (м.Болехів, вул.Д.Галицького, 39) та у кожному старостинському окрузі. Для обліку з собою необхідно мати паспорт чи ID картку з довідкою щодо реєстрації місця проживання, свідоцтва про народження дітей. 

У територіальному центрі надання соціальних послуг м.Болехова  (м.Болехів, вул.Д.Галицького, 39, другий поверх)  працює банк одягу для тимчасово переміщених громадян, які опинилися в скрутній життєвій ситуації і потребують допомоги. 

Інформація про роботу оперативного штабу при Болехівській міській раді

15-тий день війни… Московський ворог плюндрує нашу землю, але ми з гордо піднятою головою доводимо, що Україна – незламна, а народ – непереможний. Продовжуємо інформувати вас про роботу оперативного штабу при Болехівській міській раді та ситуацію у...

Міський голова Іван Яцинин взяв участь у робочій зустрічі з головами РДА та громад, яку провела

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук зустрілася із головами районних державних адміністрацій і територіальних громад, щоб оговорити актуальні питання забезпечення життєдіяльності області. На зустрічі також були присутні...

Просимо надати прихисток евакуйованим жителям центральних та східних областей України

На Прикарпаття прибувають потяги з евакуйованими мешканцями центральних та східних областей України. Для розміщення переміщених осіб готуються місця у Прикарпатському фаховому коледжі лісового господарства, Болехівській міській лікарні, у...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація