У Болехові працювала мобільна бригада з вирішення актуальних питань внутрішньо переміщених осіб
02 сер, 2022 0 Коментарів 587 Переглядів

У Болехові працювала мобільна бригада з вирішення актуальних питань внутрішньо переміщених осіб

Сьогодні, 2 серпня 2022 року, фахівці мобільної бригади з вирішення актуальних питань внутрішньо переміщених осіб побували з робочим візитом на Болехівщині. Основна мета візиту – зустріч із внутрішньо переміщеними особами, котрі проживають у Болехівській тергромаді, щоб допомогти вирішити проблемні питання, які їх турбують.

У складі мобільної громади були  представники Івано-Франківської обласної військової адміністрації, Калуської військової районної адміністрації, центру надання безоплатної правової допомоги та психологи.

Зустріч відбулася у приміщенні Народного дому м.Болехова. Її розпочала заступниця міського голови Ілона Калитин. Вона відрекомендувала гостей  та запросила присутніх до розмови.

У ході спілкування фахівці бригади консультували постраждалих від війни людей з правових, соціальних, психологічних та інших нагальних питань.
Для внутрішньо переміщених осіб проблемними є питання працевлаштування, пошуку постійного житла, влаштування дітей у дошкільні навчальні заклади тощо.

За результатами зустрічі присутні фахівці бригади поділилися із внутрішньо переміщеними особами контактами та домовилися у разі потреби в подальшому комунікувати щодо вирішення проблемних питань.

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

Внутрішньо переміщені особи, які проживають на території м. Болехова, можуть отримати гуманітарну допомогу - вершкове масло. Чекаємо на вас у адміністративному будинку на вул. Д.Галицького, 47 у м. Болехові з 10.00 до 15.00 год. Внутрішньо...

Благодійний фонд «Рокада» готовий надавати допомогу Болехівській громаді, яка прийняла понад 1600

Благодійний фонд «Рокада» є виконавчим соціальним партнером Управління Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні. Івано-Франківська філія благодійної організації розташована в обласному центрі, охоплює місто й усю область та старається...

Отримали чергову допомогу для внутрішньо переміщених осіб

Завдяки Калуській районній військовій адміністрації Болехівщина отримала чергову допомогу для внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані у громаді. Цього разу її надали представники громадської організації «Центр сприяння економічного розвитку...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація