На колінах з повним серцем болю зустрічали загиблого Героя ...
14 бер, 2023 0 Коментарів 785 Переглядів

На колінах з повним серцем болю зустрічали загиблого Героя ...

Цей День скорботи і страшного смутку назавжди залишиться у наших серцях. Сьогодні з фронту до рідного дому назавжди повернувся наш захисник, житель села Тисова Петро Гав’як.

Живим коридором слави, на колінах, зі схиленими головами, прапорами та запаленими лампадками зустрічали свого Героя жителі Болехівської територіальної громади. На дорогу, якою їхав востаннє вірний син України вийшли сотні небайдужих людей. 

Траурним кортежем у кілька десятків машин Героя супроводжували побратими по службі, знайомі, друзі.
Біля рідної домівки у скорботі, зі сльозами на очах та щирою молитвою зустрічали свого відважного воїна Петра мама Надія, дружина Дарія, брат Андрій, родина, односельці, представники старостинського округу та міської ради. 

Схиляємо голови у жалобі за Героєм, у якого було попереду довге і щасливе життя. Але йому тепер навіки 27… Його молоде життя обірвалося 4 березня 2023 року під час бойового зіткнення з підрозділами збройних сил російської федерації у Верхньокам'янську Бахмутського району Донецької області. 

Не забудемо…Не пробачимо… Дякуємо за служіння і низький уклін родичам та рідним! Вічна пам'ять!

P.S. Парастас за загиблим відправлятимуть сьогодні о 18.00 год.
Завтра, 15 березня 2023 року, о 13.00 год. біля рідного дому розпочнеться похоронна панахида. Відспівають загиблого воїна у церкві Введення в храм Пресвятої Богородиці. Поховають українського захисника на місцевому кладовищі. 

У зажурі та з нестерпним болем зустріли жителі громади свого Героя Андрія Федьківа

Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна… Війна... Вже вісім років наша країна втрачає кращих своїх синів і дочок, які захищають нас у війні з російською федерацією та її найманцями. Наш народ переживає найтрагічніші сторінки...

До рідного дому назавжди привезли тіло нашого захисника Івана Василечка

Знову трагічна звістка, яка чорним крилом торкнулася нашої громади, принесла біль, розпач, смуток, сльози… Клята кривава війна забирає кращих синів і дочок нашої держави... Сьогодні до рідної оселі прибув траурний кортеж з тілом загиблого воїна з...

До рідного дому привезли тіло загиблого Героя України Івана Прокіпчина

Сьогодні до рідного додому привезли тіло Героя, кращого сина України, Прокіпчина Івана Васильовича, який віддав своє життя стримуючи ворога, що підступно напав на нашу землю. Цей день сповнений гірким болем насамперед для батьків, рідних та...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація