Міський голова Богдан Мельник взяв участь у відкритті рекреаційного місця на межі Івано-Франківської та Львівської областей
16 жов, 2019 0 Коментарів 797 Переглядів

Міський голова Богдан Мельник взяв участь у відкритті рекреаційного місця на межі Івано-Франківської та Львівської областей

Вчора, 15 жовтня 2019 року, на межі Івано-Франківської та Львівської областей відбулось урочисте відкриття місця для відпочинку.
Участь у заході взяли заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Василь Івасик, начальник Івано-Франківського обласного управління лісового і мисливського господарства Державного агентства лісових ресурсів України Віктор Сахнюк, міський голова м.Болехова Богдан Мельник, депутат Івано-Франківської обласної ради, директор Прикарпатського лісогосподарського коледжу Юрій Черневий, заступник начальника Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства Державного агентства лісових ресурсів України Роман Федорович, директор ДП «Болехівське лісове господарство» Ігор Лазорко, керівники лісових господарств області, колектив ДП «Болехівське лісове господарство».
Своїми силами працівники лісгоспу тут облаштували альтанки зі столами, гойдалку, пісочницю для діток, декоративні доріжки з квітами. Для зручності гостей біля бесідок встановили мангали та дрова. Усе це абсолютно безкоштовно, аби кожен міг провести комфортний пікнік чи зупинитись перепочити в дорозі.
Варто зауважити, що для розташування відпочинкового місця вдало обрали місцину з розкішними краєвидами, обабіч популярної траси Івано-Франківськ – Львів і таку, куди легко дістатись мешканцям Болехівщини.
Зустріли поважних гостей під звуки ансамблю «Лісові сурми» Прикарпатського лісогосподарського коледжу та за давньою українською традицією хлібом-сіллю на вишитому рушнику.
Привітав усіх присутніх заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Василь Івасик та зауважив, що надзвичайно приємно брати участь у таких заходах, подякував усім, хто докладав зусиль для облаштування майданчика для відпочинку та висловив надію, що тут зупинятимуться, відпочиватимуть та насолоджуватимуться красою Карпат не лише місцеві жителі та гості, а й іноземці.
Відтак слово для привітання надали начальнику Івано-Франківського обласного управління лісового і мисливського господарства Державного агентства лісових ресурсів України Віктору Сахнюку, який коротко розповів про стан лісового господарства області та подякував директору та колективу Болехівського лісового господарства за облаштування даного рекреаційного місця – своєрідної візитки нашої області.
У своєму виступі міський голова Богдан Мельник наголосив, що щиро вдячний кожному, хто намагається зробити наш край красивішим і привабливішим. Справа, яку роблять лісівники є важливою і корисною, адже саме ці люди завдяки своєму завзяттю, високій екологічній свідомості створюють живе посилання майбутнім поколінням.
За облаштування чудової місцини на початку нашої області подякував лісівникам у своєму виступі і доктор біологічних наук, депутат Івано-Франківської обласної ради, голова постійної комісії обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова, директор Прикарпатського лісогосподарського коледжу Юрій Черневий. Побажав і надалі акцентувати увагу на розвитку рекреації області, що стане запорукою любові нашого молодого покоління до рідного краю, рідної землі та навчить їх берегти наше багатство.
Після привітань поважних гостей запросили перерізати стрічку при вході до майданчика для відпочинку, а директор ДП «Болехівське лісове господарство» Ігор Лазорко провів коротку екскурсію його територією.

Міський голова Богдан Мельник взяв участь у традиційному заході посадки лісу

19 листопада 2019 року на території Болехівського лісництва ДП «Болехівське лісове господарство» відбувся традиційний захід посадки лісу. В якому взяли участь працівники апарату управління лісгоспу, лісова охорона Болехівського лісництва, студенти...

Міський голова Богдан Мельник взяв участь у військово-патріотичному заході “Повстанська ватра”

У переддень відзначення свята захисника України у Болехові відбувся військово-патріотичний змаг за участю пластунів Прикарпаття. Метою цього заходу було виховання у молоді національно-патріотичного духу та знайомства з життям українських повстанців....

Міський голова Богдан Мельник відвідав фестиваль карильйонного і дзвонового мистецтва у Гошеві

Сьогодні, 28 серпня 2019 року, на Ясній Горі у Гошеві відбувся П’ятий міжнародний фестиваль карильйонного і дзвонового мистецтва, приурочений X-ій річниці накладання коронації Чудотворної ікони Гошівської Божої Матері. Розпочалося дійство...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Веселі старти

Веселі старти

21 бер, 2024 0

Авторизація