У Болехові оновлюють будівлю спортшколи та територію міського стадіону
14 бер, 2024 0 Коментарів 141 Перегляд

У Болехові оновлюють будівлю спортшколи та територію міського стадіону

Комфортніше та зручніше стало і спортсменам, і тренерам Болехівської дитячо-юнацької спортивної школи. У приміщенні спортшколи відремонтували кімнати для відпочинку та очікування спортсменів, обладнали нові роздягальні, душові кабіни та санвузли. Поточний ремонт вдалося зробити минулого року спільними зусиллями - за рахунок коштів міського бюджету та спонсорських внесків благодійників, волонтерів і жителів громади.

Деякий час проводилася й реконструкція території міського стадіону. Зараз вже можемо помітити, що неподалік від будівлі Болехівської дитячо-юнацької спортивної школи облаштували додатковий майданчик. Територію вирівняли, підсипали та  утрамбували, вона набула естетичного вигляду.

Незабаром тут з’явиться ще одне місце, де молодь зможе корисно проводити свій час. На цій ділянці планують облаштувати тенісний корт для гри у великий теніс.

Оновили газон і на великому спортивному полі. Де потрібно розрихлили ґрунт, а відтак утрамбували землю, висіяли траву.
Ну а зустрічають усіх любителів спортивного відпочинку новенькі ворота на головному вході на стадіон з емблемою ФК "Карпати" Болехів.
Тож, користуючись нагодою, висловлюємо щиру подяку усім, хто  у такий важкий час випробувань долучився до збору коштів на оновлення приміщення спортивної школи та міського стадіону і допомагає підтримувати їх у належному стані. 

Дякуємо волонтерам та благодійникам за щоденну нелегку роботу,  яка є вкрай важливою для мешканців громади, за постійну підтримку Збройних Сил України у відсічі збройної агресії, ефективну співпрацю та надійне партнерство!
Дякуємо ЗСУ за кожний новий день, за віру у те, що Україна вистоїть у цій жорстокій війні і обов’язково переможе!

У Болехівській центральній міській лікарні облаштували приміщення для центру терапевтичної та

Просторі кабінети, затишні палати, комфортні кімнати гігієни з сучасним санітарним обладнанням – так тепер виглядає приміщення колишнього пологового відділення КНП "Болехівська центральна міська лікарня", у якому нещодавно завершили ремонт. Вже...

Триває поточний ремонт доріг комунальної власності

За кошти місцевого бюджету у Болехові продовжують проводити поточний ремонт доріг комунальної власності. Струменевим методом із застосуванням бітумних емульсій вже відремонтували дорожнє полотно на вулиці 24 Серпня, Котляревського, Лисовицькій,...

У місті продовжується поточний ремонт доріг комунальної власності

За кошти місцевого бюджету у Болехові проводять поточний ремонт доріг комунальної власності. За словами міського голови Івана Яцинина, ремонт доріг Болехівської територіальної громади - один із пріоритетних завдань влади на 2021 рік. Нещодавно...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація