Навіки в пам’яті …
28 сер, 2024 0 Коментарів 140 Переглядів

Навіки в пам’яті …

Сьогодні, 28 серпня 2024 року, минає перша річниця з дня загибелі Героя України, одного з її найкращих синів, мужнього воїна , нашого земляка Корпана (Яцяха) Степана Йосифовича.
Виявивши стійкість і мужність при виконанні бойового завдання, останній свій бій чоловік прийняв у районі населеного пункту Північне Бахмутського району під час мінометного обстрілу при переміщенні між позиціями. 
Степан Йосифович був щирим, доброзичливим, працелюбним, відкритим у спілкуванні, завжди готовим підтримати та прийти на допомогу. Понад усе любив свою родину, рідний край, українську землю. Був прикладом доброчесності для своїх рідних і друзів. Ніколи не цурався будь-якої роботи та не боявся труднощів. Мріяв про Перемогу і наближав її з усіх сил. 

Ще у 2014-му пішов добровольцем на службу в Збройні Сили України та відправився в зону АТО на два роки. 

А з перших хвилин повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію України наш Герой мужньо захищав нас та нашу державу від оскаженілого ворога у епіцентр бойових дій. Був сержантом, старшим стрільцем-оператором 3-го стрілецького відділення 3-го стрілецького взводу 1-ї стрілецької роти 1-го стрілецького батальйону. Степан під час виконання військових обов’язків був поранений, проходив лікування та реабілітацію в госпіталі, відтак знову повернувся на передову. Він із честю виконував обов’язок щодо захисту своєї держави і до останнього подиху залишився вірним присязі, українському народові та Україні. Саме таким він залишиться в нашій пам’яті.


Дуже боляче усвідомлювати, що його життя обірвалося від рук оскаженілого підступного цинічного терориста-агресора. Скільки доброго і світлого могло бути в нього попереду, але він віддав його, обороняючи Україну і всіх нас. Та смерть не зможе зруйнувати те, що залишив після себе наш Герой – добрі справи та світлу пам’ять про себе.


Доземний уклін Степану Йосифовичу за його вірність, чесність, мужність та силу. Вдячність – за його хоробрість у боротьбі з окупантом, за силу духу та рішучість – захищати свою країну в кожну важку хвилину.


Щирі співчуття родині загиблого Героя. Сумуємо... Низько схиляємо голови у скорботі... Розуміємо, що жодні співчуття не зменшать біль втрати, жодне слово не втамує тугу в серці рідних ні через рік, ні через десятки років. Але ніхто і ніколи не забере в нас пам’ять про нашого Героя. Степан Йосифович назавжди залишиться жити в серцях мешканців Болехівської громади.
Вічний спочинок і світла пам'ять Герою Степанові Корпану (Яцяху)!🙏🕯
Пам’ятаємо кожного і будемо пам’ятати!
Слава Україні! Слава Героям!🇺🇦🇺🇦

Пам’ять не згасає: у річницю загибелі вшануймо нашого захисника Володимира Кондрата

Сьогодні, 27 липня, минає перша річниця з дня загибелі в жорстокій війні нашого мужнього воїна, Героя-патріота, жителя с. Бубнище Кондрата Володимира Івановича. Ця нелегка дата нагадує нам про вартість миру та свободи, а також про важливість...

Болехівщина у скорботі… Зустрічаємо загиблого захисника Степана Яцяха (Корпана)

ОНОВЛЕНО Зустрічаємо тіло загиблого захисника ЗАВТРА, 5 жовтня (про годину повідомимо згодом) Знову нестримно щемить серце… До Небесного війська приєднався наш воїн, мешканець Болехова Яцях (Корпан) Степан Йосифович… Сьогодні, 4 жовтня 2023 року,...

Непоправна втрата у нашій громаді… На південному фронті загинув болехівчанин Яцях (Корпан) Степан

Кровопролитна російсько-українська війна продовжує забирати життя наших хоробрих воїнів – на Донецькому напрямку, під час мінометного обстрілу, при переміщенні між позиціями, загинув відданий син України, житель міста Болехова, сержант Яцях (Корпан)...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація