Непоправна втрата у нашій громаді… На південному фронті загинув болехівчанин  Яцях (Корпан) Степан Йосифович
03 жов, 2023 0 Коментарів 395 Переглядів

Непоправна втрата у нашій громаді… На південному фронті загинув болехівчанин Яцях (Корпан) Степан Йосифович

Кровопролитна російсько-українська війна продовжує забирати життя наших хоробрих воїнів – на Донецькому напрямку, під час мінометного обстрілу, при переміщенні між позиціями, загинув відданий син України, житель міста Болехова, сержант Яцях (Корпан) Степан Йосифович.
Степан Йосифович народився 23 грудня 1966 року в Болехові. Тут  виріс, закінчив школу № 2. Згодом одружився, разом з дружиною виховав дочку та сина. 

У 2014-му пішов добровольцем на службу у Збройні Сили України та відправився в зону АТО на два роки. Після повномасштабного вторгнення росії на українські землі знову відправився захищати рідну країну. Ніс службу на найнебезпечніших напрямках фронту. Під час виконання військових обов’язків був поранений, проходив лікування та реабілітацію в госпіталі, відтак знову повернувся на передову.
Він був старшим стрільцем-оператором 3 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 1 стрілецької роти 1 стрілецького батальйону. Останній бій військовослужбовця відбувся в районі населеного пункту Північне 28 серпня 2023 року. З того часу боєць вважався зниклим безвісти. 

Хороший сім’янин, прекрасний батько, найкращий брат, друг та побратим. Він віддав за мирне українське небо найдорожче – своє життя. Йому було 56 …

Без батька залилися дочка та син, без дідуся маленька внучка. Невимовне горе родини, близьких, друзів, побратимів, для всіх, хто знав. Цей біль неможливо зменшити нічим. 

Болехівська міська рада висловлює щирі співчуття родині військового, всім близьким і рідним загиблого захисника! 
Розділяємо ваш біль та схиляємо голови в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього та наші молитви полегшать гіркоту втрати й родинне горе.

Вічна пам'ять та слава Герою! Спочивай з миром, сержанте!??
Інформацію щодо часу прибуття конвою з тілом загиблого Героя, проведення парастасу та чину похорону  повідомимо згодом.

В обіймах синьо-жовтого стягу повернувся до рідного дому відважний воїн Степан Яцях (Корпан)

Сьогодні, 5 жовтня, наш захисник Яцях (Корпан) Степан Йосифович, котрий поліг ще 28 серпня, повернувся до рідного дому. Назавжди... У закритій труні… Нарешті рідні дочекалися свого Героя. Майже 40 нестерпно важких, виснажливих днів у безмежному...

Болехівщина у скорботі… Зустрічаємо загиблого захисника Степана Яцяха (Корпана)

ОНОВЛЕНО Зустрічаємо тіло загиблого захисника ЗАВТРА, 5 жовтня (про годину повідомимо згодом) Знову нестримно щемить серце… До Небесного війська приєднався наш воїн, мешканець Болехова Яцях (Корпан) Степан Йосифович… Сьогодні, 4 жовтня 2023 року,...

Зустріньмо гідно нашого Героя

Ця страшна російсько-українська війна продовжує безжально забирати життя найкращих та найдостойніших українців – відданих синів і дочок, які стоять на захисті рідної землі. У бою за рідну землю віддав життя наш земляк, уродженець с.Козаківка Рим...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація