На території Болехівської міської ради запроваджують додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи
19 лют, 2021 0 Коментарів 728 Переглядів

На території Болехівської міської ради запроваджують додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи

Сьогодні, 19 лютого 2021 року, під керівництвом міського голови м.Болехова Івана Яцинина відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. 
За інформацією директорки КНП «Центр первинної медичної допомоги» Болехівської міської ради Ольги Соболь від початку пандемії діагноз COVID-19  підтверджено у 362 осіб на території Болехівської міської ради. Станом на 19 лютого 2021 року 8 осіб перебувають на стаціонарному лікуванні, 32 – на амбулаторному. Від початку пандемії 320 осіб одужали, 12 – померли.
Відповідно до рішення комісії на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) та протоколу позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 17 лютого 2021 року № 4 та з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, а також з урахуванням попередніх рішень спільних позачергових засідань міських комісій та міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, на території Болехівської міської ради додатково заборонити:
  • приймання відвідувачів у закладах громадського харчування (крім замовлень на виніс) і розважальних закладах (нічні клуби, дискотеки тощо) на період з 22 по 28 лютого 2021 року
  • проведення масових заходів (релігійних, культурних, у тому числі концертів, спортивних, соціальних, рекламних тощо) з 22 лютого 2021 року.
Відповідно до протоколу суб’єктам господарювання усіх форм власності, керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності на території Болехівської міської ради до стабілізації епідситуації необхідно вжити заходів щодо безумовного виконання протиепідемічних норм та карантинних правил, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 (зі змінами) на території Болехівської міської ради.
Старостам Козаківського, Поляницького, Тисівського, Гузіївського, Міжрічанського старостинських округів Болехівської міської ради - інформувати населення про запровадження додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів та контроль за виконанням санітарно-епідемічних і карантинних правил на підпорядкованих територіях. 
Детальніше з протоколом спільного позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації можна ознайомитися за посиланням https://bolekhiv-rada.gov.ua/protokolu-koronavirus.html.

На території Болехівської міської ради посилили протиепідемічні заходи та контроль за ними

Сьогодні, 09 лютого 2021 року, під керівництвом міського голови м.Болехова Івана Яцинина відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної...

Карантин на території Болехівської міської ради продовжили до 31 жовтня 2020 року

Сьогодні, 31 серпня, під керівництвом міського голови м.Болехова Богдана Мельника відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії...

Відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та

Сьогодні, 17 серпня, під керівництвом міського голови м.Болехова Богдана Мельника відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії...

0 Коментарів

Авторизація