За кошти державної субвенції на соціально-економічний розвиток на площі І.Франка влаштують доріжку
04 лис, 2021 0 Коментарів 2 952 Перегляди

За кошти державної субвенції на соціально-економічний розвиток на площі І.Франка влаштують доріжку

Ми вже повідомляли, що за сприяння депутата Верховної Ради України Олександра Матусевича, Болехівська міська територіальна громада отримала 619 тис. гривень на капітальний ремонт благоустрою площі Івана Франка та пішохідних доріжок у м.  Болехові.

Відповідне   розпорядження про  розподіл коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій між областями було затверджене 21 липня на засіданні Кабінету Міністрів України.
Ще 400 тис. гривень на ці роботи виділено Болехівському міському бюджету розпорядженням Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2021 р. № 1337-р.

За ці кошти планують продовжити влаштування доріжки на головній площі міста, яка згідно з планом реконструкції має сполучити вулицю Петрушевича  з центральною дорогою.

Болехівський комбінат комунальних підприємств вже провів відкриті торги на  ці роботи. Переможцем визначено ПП "НАКО ІНВЕСТ" із найменшою ціновою пропозицією, з яким було укладено договір на виконання робіт. 

Сьогодні, 4 листопада, підрядна організація розпочала благоустрій частини незавершеної доріжки. Спочатку працівники підприємства готують основу під мощення бруківки, зокрема вирівнюють територію, викорчовують залишки рослинності. А відтак продовжать влаштування самої доріжки.

Розпочато капітальний ремонт частини дорожнього покриття вулиці Шашкевича

Цього тижня у Болехові розпочали капітальний ремонт частини дорожнього покриття вулиці Шашкевича від вулиці Січових Стрільців. Роботи проводять за кошти місцевого бюджету. Роботи виконують працівники ПП «НАКО ІНВЕСТ», яке стало переможцем тендерної...

У місті продовжується поточний ремонт доріг комунальної власності

За кошти місцевого бюджету у Болехові проводять поточний ремонт доріг комунальної власності. За словами міського голови Івана Яцинина, ремонт доріг Болехівської територіальної громади - один із пріоритетних завдань влади на 2021 рік. Нещодавно...

У Болехові проводять поточний ремонт доріг комунальної власності

Сьогодні у місті розпочали поточний ремонт дорожнього покриття на вулиці 24 Серпня. Відтак при сприятливих погодних умовах відремонтують дороги на вулицях Котляревського та Лисовицькій. Поточний ремонт доріг комунальної власності проведуть за кошти...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація