Болехівська громада отримає субвенцію з державного бюджету на соціально-економічний розвиток
28 лип, 2021 0 Коментарів 431 Перегляд

Болехівська громада отримає субвенцію з державного бюджету на соціально-економічний розвиток

21 липня на засіданні Кабінету Міністрів України розподілили кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій між областями, затвердивши відповідне розпорядження.

Що стосується Болехівщини, то за сприяння депутата Верховної Ради України Олександра Матусевича, Болехівська міська територіальна громада отримає 619 тис. гривень на капітальний ремонт благоустрою площі Івана Франка та пішохідних доріжок у м.  Болехові.

За ці кошти планують продовжити влаштування доріжки на головній площі міста, яка згідно з планом реконструкції має сполучити вулицю Петрушевича  з центральною дорогою.

Міський голова Іван Яцинин зазначає, що нардеп Олександр Матусевич обіцяв посприяти залучити кошти з державного бюджету на розвиток об’єктів соціально-культурного призначення громади і дотримав свого слова. 
  • Я вдячний Олександрові Матусевичу за тісну співпрацю, взаєморозуміння та підтримку, сподіваюся, що  ми спільно і надалі вирішуватимемо проблеми громади, бо саме завдяки злагодженій роботі Болехівщина крок за кроком стане кращою.
За словами міського очільника, досягнуто домовленостей з нардепом і щодо виділення коштів з державного бюджету й на інші об’єкти соціально-культурного призначення у громаді.

З місцевого бюджету виділили кошти на влаштування громадської вбиральні модульного типу

Сьогодні, 30 березня 2021 року, на засіданні чергової сесії Болехівської міської ради були внесені зміни до бюджету Болехівської територіальної громади. З-поміж інших, погоджені зміни у частині бюджетних призначень міській раді щодо виділення коштів...

Відбулося позачергове пленарне засідання міської ради

Сьогодні, 15 березня 2021 року, у Народному домі м.Болехова відбулася позачергова VІ сесія Болехівської міської ради VІІI демократичного скликання. Провів її міський голова Іван Яцинин, для роботи у пленарному засіданні зареєструвалося 23 депутати...

Міський голова Іван Яцинин зустрівся з народним депутатом Олександром Матусевичем

Сьогодні, 24 лютого 2021 року, відбулася робоча зустріч міського голови Івана Яцинина з народним депутатом України Олександром Матусевичем. Під час спілкування було підбито підсумки співпраці за минулий рік та окреслено плани на поточний. У зустрічі...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація