Україна збирає армію дронів!
24 сер, 2022 0 Коментарів 522 Перегляди

Україна збирає армію дронів!

Щоб посилити українську армію та зберегти життя тисяч військових, Генштаб ЗСУ, Міністерство цифрової трансформації, Держспецзв'язку та UNITED24 розпочинають проект «Армія дронів»!


Це комплексна програма, що включатиме в себе системну закупівлю дронів, їхній ремонт та оперативну заміну, а також курс навчання пілотів. «Армія дронів» допоможе ЗСУ моніторити лінію фронту — а це близько 2 470 кілометрів та давати ефективну відсіч ворожим атакам. Перекажіть кошти на рахунок Міністерства оборони через UNITED24 — і ми купимо дрони самі. Або задронатьте нам свій дрон! Слава Україні!


Які дрони будуть купувати?

Закупівля буде здійснюватись для першої, другої та третьої ліній фронту, узгоджуючи її з військовими. Пріоритет — 200 безпілотних авіаційних комплексів тактичного рівня для повітряної розвідки. Вони можуть літати від 2 до 24 годин, до 160 км, на висоті до 5 км та оснащені декількома камерами з тепловізором, датчиками положення та програмним забезпеченням. Головне — їх важко помітити, а отже важко збити. Ці дрони допоможуть постійно моніторити лінію фронту і виявляти позиції агресора. Крім цього проводиться закупівля простіших дронів.


Як надіслати дрон?

Крок 1. Упакуй свій дрон так, щоб він не пошкодився в дорозі, бажано в оригінальне пакування, щоб нам було легше його ідентифікувати.

Крок 2. Надішли свій дрон зручною для тебе службою доставки на наш хаб у Польщі чи США. Суму доставки оплачує відправник.

Якщо ви в Україні — Принесіть свій дрон у будь-яке відділення Нової пошти та скажіть, що це доставка для ЗСУ на "Армію дронів". Оператори самостійно оформлять відправлення.


Кожна пожертва має значення! Кожен дрон рятує життя і наближає перемогу України! Більш детально про збір за посиланням https://u24.gov.ua/dronation

 

За матеріалами UNITED24





Призупинити роботу всіх закладів під час повітряної тривоги – рішення Ради оборони області

Минулого тижня відбулося засідання Ради оборони області, на якому прийняли низку важливих рішень, зокрема йдеться про обов’язкове призупинення роботи всіх закладів і установ під час повітряної тривоги. Рада оборони області чітко визначила, що під...

Росія розпочала нову військову операцію проти нашої держави, по всій території України запроваджено

Сьогодні вранці Росія розпочала нову військову операцію проти нашої держави. Це нічим не виправдане брехливе й цинічне вторгнення. Відбуваються удари по військових та інших важливих оборонних об'єктах, атаковані прикордонні підрозділи, деградувала...

У Болехові проводять поточний ремонт доріг комунальної власності

Сьогодні у місті розпочали поточний ремонт дорожнього покриття на вулиці 24 Серпня. Відтак при сприятливих погодних умовах відремонтують дороги на вулицях Котляревського та Лисовицькій. Поточний ремонт доріг комунальної власності проведуть за кошти...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація