Важлива інформація про відключення електроенергії!!!
30 гру, 2022 0 Коментарів 2 659 Переглядів

Важлива інформація про відключення електроенергії!!!

Ситуація в енергосистемі України нестабільна та близька до критичної.
В усіх областях, включно із Прикарпаттям, застосовані заходи обмеження електропостачання.
Наразфі діють графіки відключень.
Відповідно до розпорядження НЕК «Укренерго» «Прикарпаттяобленерго» застосовує  і екстрені аварійні відключення у нашій області. Про аварійні відключення неможливо попередити заздалегідь. Їх вводять оперативно, щоб стабілізувати ситуацію. 
Звертаємо вашу увагу на те, що міська рада не відключає світло та не складає графіки його вимкнення; не вказує енергетикам, де має світити, а де вимикати, а також не знає наперед адрес, де світло буде чи ні. 
Енергетики моніторять ситуацію з напругою і коли є проблеми - екстрено вимикають лінії. Не адреси, не міста чи мікрорайони, а саме ЛІНІЇ. Адрес аварійних відключень не знає ніхто наперед. 
Дізнатися про орієнтовний час відновлення електропостачання можна на сайті компанії https://www.oe.if.ua/uk/shutdowns_table та у чат-боті Viber https://chats.viber.com/oeifuabot.
Зверніть увагу, що через погіршення погодних умов можливі також і аварійні вимкнення. Про них можна дізнатися у чат-боті Viber під кнопкою «Відсутнє світло»https://chats.viber.com/oeifuabot

  • Тому, тих у кого не буде світла, просимо про розуміння. У тих, в кого воно буде (споживачі, які приєднані до ліній, від яких також живляться лікарні, водоканали та інша критична інфраструктура), просимо про максимально можливу економію.
  • Кожен з нас може зменшити кількість аварійних вимкнень та їх тривалість, мінімізувавши використання електричної енергії. Витягніть з розетки всі прилади, якими в даний момент не користуєтесь, а енергоємні вмикайте по черзі. Навіть такими простими діями ви підтримаєте українську енергетику. Тримаймося!
Тільки такими діями ми підтримаємо українську енергетику. Сьогодні кожен із нас – енергетичний фронт!

УВАГА! Зміни в графіках аварійних вимкнень АТ «Прикарпаттяобленерго» з орієнтовними годинами

З 1 листопада 2022 року АТ «Прикарпаттяобленерго» внесло зміни до графіків аварійних вимкнень, які тепер розділені на 3 групи. Окремі вулиці міста Болехова та населені пункти Болехівської громади увійшли до 2 групи (див. на світлині). Ознайомитися з...

АТ «Прикарпаттяобленерго» оновило графіки аварійних вимкнень з орієнтовними годинами вимкнень

Нагадуємо, що Прикарпаттяобленерго розробило графіки аварійних вимкнень, які розбиті на 4 групи. Окремі вулиці міста Болехова та населені пункти Болехівської громади увійшли до 2 групи (див. на світлині). Ознайомитися з групами можна також на...

На Прикарпатті знову застосовуватимуть віялові відключення електроенергії

Для того, аби стабілізувати роботу української енергосистеми, сьогодні, 26 жовтня, на Прикарпатті знову застосовуватимуть віялові відключення електроенергії. Нагадуємо, що Прикарпаттяобленерго розробило графіки аварійних вимкнень, які розбиті на 10...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація