Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Збройних Сил України
06 гру, 2022 0 Коментарів 281 Перегляд

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Збройних Сил України

Дорогі наші захисники, військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята -  Дня Збройних Сил України! 
     Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу, своєї рідної землі.  Захист незалежності і територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням і обов’язком українців. Щира любов до України, славетні бойові подвиги наших дідів та батьків, народна повага завжди  надихали наших воїнів на нові звершення у благородній справі - служінню рідному народові, захищаючи мир і спокій нашої землі.  
   Сьогодні, в умовах воєнного стану, українська армія є визначальним чинником збереження незалежності, цілісності та недоторканості нашої держави.   Нині на вас покладена велика відповідальність - відсіч збройної агресії, забезпечення національної безпеки, відвернення зовнішньої загрози.  
   Весь український народ вірить у вас та висловлює вам щиру вдячність, що бороните нас від навали російських окупантів, захищаючи рідну землю, нерідко ціною власного здоров’я і життя.
     Бажаю вам успіхів в удосконаленні бойової та професійної майстерності, надійного тилу, скорішого закінчення війни та повернення до рідних домівок здоровими, неушкодженими та з перемогою. Нехай мир стане реальністю на всій території нашої багатостраждальної країни, а також у кожному домі, у кожному серці. 
    Ми пам’ятаємо, шануємо та молимося за душі загиблих воїнів та бажаємо швидкого одужання пораненим.
       Щиро дякуємо вам за сміливість, мужність та стійкість! Ми обов’язково вистоїмо, за вас молиться вся Україна.   
       Разом до ПЕРЕМОГИ! 
       Слава УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ Слава!

З повагою, міський голова Іван Яцинин

Привітання міського голови з Днем Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України, дорогі ветерани! Сердечно вітаю вас з Днем Збройних Сил України. Нині Україна пишається своїм військом і довіряє йому. Адже фактично наново відродившись в умовах війни, українська армія...

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Соборності України

Дорогі земляки! 22 січня український народ відзначає одне зі знакових свят українського державотворення- День Соборності України. 102 роки тому дві суверенні українські держави-Українська Народна Республіка і Західноукраїнська Народна Республіка...

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці, захисники України!. Від щирого серця вітаю вас з професійним святом-Днем Збройних Сил України. Це свято має для всіх українців особливе значення. Адже Україна вперше за роки незалежності зі зброєю в руках відстоює своє...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація