Привітання міського голови Івана Яцинина З Днем фізкультури та спорту
08 вер, 2023 0 Коментарів 167 Переглядів

Привітання міського голови Івана Яцинина З Днем фізкультури та спорту

Шановні спортсмени, тренери, фахівці спортивної галузі, усі прихильники здорового способу життя! Щиро вітаю вас з Днем фізичної культури і спорту України!

Це свято, яке уособлює велич сили духу, мужності і витривалості кожної людини, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяє його популяризації і розвитку, наслідує славні традиції українського народу.

Висловлюю щиру подяку вчителям, тренерам, ветеранам фізкультурно-спортивного руху за гідне продовження традицій з виховання вольової, фізично загартованої та здорової молоді.

Схиляю голову перед подвигом наших спортсменів, які сьогодні зі зброєю в руках захищають Україну від московських орків. Стоять на смерть, щоб жила Україна, щоб наша свята Богом дана українська земля була очищена від ворога.
Пишаюся всіма спортивними здобутками, які ви, дорогі спортсмени,  досягаєте на спортивній ниві.

У цей особливий день бажаю всім спортсменам невичерпної удачі, благополуччя, наполегливості та наснаги, перемог у всіх починаннях, олімпійського завзяття, атлетичного здоров'я, спортивного духу та чемпіонських перемог!
Все буде Україна!
З повагою, міський голова                                                                     Іван Яцинин

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем захисників і захисниць України, Днем українського

Шановні захисники і захисниці України, воїни УПА! 14 жовтня ми відзначаємо три дати, які нероздільно пов’язані між собою військовими традиціями, героїзмом, історією воїнства, боротьбою за державність – День захисників і захисниць України, 80-річчя...

Привітання міського голови з Днем Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України, дорогі ветерани! Сердечно вітаю вас з Днем Збройних Сил України. Нині Україна пишається своїм військом і довіряє йому. Адже фактично наново відродившись в умовах війни, українська армія...

Привітання міського голови Богдана Мельника з Днем фізичної культури і спорту України!

Шановні спортсмени, тренери, ветерани, фахівці сфери фізичної культури і спорту! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Фізична культура і спорт об’єднують людей різного віку, професій, переконань і національностей,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація