Привітання міського голови з Днем захисників та захисниць України!
01 жов, 2023 0 Коментарів 401 Перегляд

Привітання міського голови з Днем захисників та захисниць України!

Дорогі захисники та захисниці України!
Цього року вперше відзначаємо День захисників і захисниць не 14, а 1 жовтня, у свято Покрови Пресвятої Богородиці. Дату перенесено у звʼязку з переходом Православної церкви України та Української греко-католицької церкви на Новоюліанський стиль календаря.
Окрім  свята Покрови Пресвятої Богородиці, яка вважається покровителькою українського війська та захисницею від ворогів, цього дня відзначаємо і День Українського козацтва та 81-ту річницю створення Української повстанської армії. І всі вони припадають на один день неспроста. Бо століттями українці прагнули простого щасливого життя, але в різні часи змушені були зі зброєю в руках виборювати своє право на мир.
Ще зовсім новим цього ж дня у календарі, але не менш актуальним сьогодні, є День територіальної оборони, яка створена відносно недавно для протистояння збройній агресії росії. З початком повномасштабної війни до лав територіальної оборони по всій Україні влилися свідомі громадяни, патріоти, які вирішили самовіддано боронити Батьківщину від ворога. Тероборона є невід’ємною частиною сил оборони держави і національного спротиву, складовою підготовки резервів та готовності громадян у будь-який час надати гідну відсіч окупантам.
Це свято нескорених, бо, незважаючи на всі випробування, дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів. Тих, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Тих, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну. Тих, завдяки кому ми втримали незалежність, маємо змогу жити своїм щоденним життям – працювати, творити, виховувати дітей.
Служіння Батьківщині - це більше, ніж професія. Це - величезна любов, сила волі й патріотизм. Багато патріотів і з Болехівської територіальної громади захищають нашу державу в складі різних бойових підрозділів Збройних Сил України та інших військових формувань. А ми живемо на рідній землі саме завдяки нашим мужнім захисникам!
Тож сьогодні маємо ще одну можливість подякувати за захист Силам оборони України.
Дякуємо вам за сумлінне виконання службових обов’язків, за можливість жити і працювати під мирним небом, за те, що кожного дня, ризикуючи власним життям, оберігаєте нас! Низький вам уклін.
Зараз багатомільйонний народ України живе та має надію на майбутнє завдяки вашій мужності та щоденній героїчній праці. Ви – наші янголи-охоронці. Нехай сили ніколи не полишають вас, нехай оминають ворожі кулі, а броня буде міцною! 
Віримо в ЗСУ! Молимося за здоров’я кожного захисника! Вічна світла пам’ять кожному Герою, який віддав життя за Україну… 
Зі святом! Слава Україні! Героям слава!
З повагою, міський голова Іван Яцинин

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем захисників і захисниць України, Днем українського

Шановні захисники і захисниці України, воїни УПА! 14 жовтня ми відзначаємо три дати, які нероздільно пов’язані між собою військовими традиціями, героїзмом, історією воїнства, боротьбою за державність – День захисників і захисниць України, 80-річчя...

Привітання міського голови з Днем захисників і захисниць України, Днем українського козацтва, 79

Шановні захисники і захисниці України, воїни УПА!Прийміть щирі вітання із чотирма величними святами, які ми святкуємо завтра, 14 жовтня - Покровою Пресвятої Богородиці, Днем захисників і захисниць України, Днем Українського козацтва та Днем...

Привітання міського голови з Днем захисника України, Днем Українського козацтва, святом Покрови

Дорогі болехівчани! Шановні захисники незалежності України, вояки УПА! Разом з величним святом Покрови Пресвятої Богородиці ми відзначаємо День захисника України, День Українського козацтва та 78-річницю створення УПА! Для нас це свято не тільки...

0 Коментарів

Авторизація