Привітання міського голови з Днем працівників суду
14 гру, 2023 0 Коментарів 96 Переглядів

Привітання міського голови з Днем працівників суду

Шановні судді та працівники суду! 
Щиро вітаю вас із професійним святом!
Ваша професійна діяльність відіграє дедалі вагомішу роль в утвердженні принципу верховенства права та справедливості, дотриманні конституційних прав і свобод людини та надійному захисті громадян від беззаконня.
У цей нелегкий час, коли у державі запроваджено воєнний стан, у вас важлива місія – затверджувати принципи демократії. І кожен з вас розуміє, що кожне розглянуте вами клопотання впливає на долю людини, на верховенство права громадянина, формування правосуддя майбутнього.
Саме від ваших об’єктивних рішень підвищується рівень поваги та довіри до держави; залежить, якою буде судова система України.
Щиро бажаю вам нових професійних звершень на ниві служіння Закону, утвердження незалежності та демократизму на теренах нашої громади та усієї України. Нехай людська вдячність за вашу сумлінну працю стане одним із головних здобутків на цьому нелегкому шляху, який ви обрали, а шана, повага й довіра - гідним орієнтиром у щоденній роботі. 
Бажаю усім, хто сьогодні вершить правосуддя, і тим, хто перебуває на заслуженому відпочинку, міцного здоров’я, благополуччя, натхнення, мужності, оптимізму, та невичерпної енергії!
З повагою
Міський голова Іван Яцинин

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем працівників суду!

Шановні судді та працівники суду! Щиро вітаю вас із професійним святом! Ваша професійна діяльність відіграє дедалі вагомішу роль в утвердженні принципу верховенства права та справедливості, дотриманні конституційних прав і свобод людини та надійному...

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем працівників суду

Шановні працівники суду! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників суду! Ваша фахова діяльність відіграє дедалі вагомішу роль в утвердженні принципу верховенства права та справедливості, сприяє розвиткові України як демократичної та...

Шановні судді та працівники апарату суду

Щиро вітаю вас з Днем працівників суду! Ваша діяльність відіграє важливу роль в утвердженні принципу верховенства права та справедливості. Саме від вашої самовідданої праці великою мірою залежить збереження в суспільстві політичної стабільності,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація