Привітання міського голови Івана Яцинина з 650-річчям міста Болехова
01 жов, 2021 0 Коментарів 891 Перегляд

Привітання міського голови Івана Яцинина з 650-річчям міста Болехова

Дорогі жителі та гості нашого міста!
У першу неділю жовтня наше славне місто Болехів відзначає свою 650-ту річницю. З цієї нагоди, від усього виконавчого комітету міської ради, депутатського корпусу та від себе особисто, вітаю усіх зі святом!
День міста − це ще одна можливість зізнатися в любові до рідного краю, згадати, за що ми його цінуємо та пишаємося ним. 
За роки існування Болехова змінилося багато поколінь, але незмінним залишається одне - любов жителів до нашого прекрасного та гостинного міста. Сьогодні ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив славетну історію Болехова, збагачував традиції, розбудовував, захищав та зараз захищає від ворога. 
Усі досягнення, здобутки, надбання, якими багатий Болехів, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців та великої любові до рідного містаЩоденною працею ми всі прагнемо, аби Болехів розвивався і міцнів, щоб розбудовувалась його інфраструктура, усім тут жилося комфортно і безпечно.
Звичайно, через різні обставини, не усе вдається відразу. Але на цьому робота не завершується, ми й надалі будемо розбудовувати наше місто й громаду в цілому. Я однозначно вірю в те, що спільними зусиллями, ми досягнемо цієї мети.
Дякую кожному з вас за те, що небайдужі до долі рідного міста, за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток міста, покращення добробуту його жителів.  І представникам старшого покоління – мудрим наставникам, і молоді з її енергією, бажанням будувати та розвивати громаду. 
Від щирого серця бажаю Болехівській громаді миру і злагоди, великої жертовної любові до рідного міста, єднання зусиль для його розвитку, процвітання та добробуту його мешканців. Цінуймо кожну хвилину, бо вона проходить в рідному, найкращому для нас місті. Хай Бог береже всіх вас!
Зі святом вас, дорогі земляки! З днем народження, Болехове!

 З повагою міський голова Іван Яцинин

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем пам'яті та примирення і Днем Перемоги

Дорогі наші ветерани, учасники бойових дій! Шановні мешканці міста! 8 і 9 травня в Україні, з нагоди незабутнього подвигу визволителів від навали нацизму і перемоги у Другій світової війни, відзначають День пам’яті та примирення і День Перемоги,...

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Соборності України

Дорогі земляки! 22 січня український народ відзначає одне зі знакових свят українського державотворення- День Соборності України. 102 роки тому дві суверенні українські держави-Українська Народна Республіка і Західноукраїнська Народна Республіка...

Вітання міського голови зі святом весни!

Дорогі жінки! Сердечно вітаю Вас зі святом весни, з Міжнародним жіночим днем! Від усієї душі бажаю вам кохання, променистої краси та здійснення мрій! Щиросердно дякую, що ви завжди поруч з нами, що своєю повсякденною роботою і громадською діяльністю...

0 Коментарів

Авторизація