Звернення міського голови Івана Яцинина з нагоди Дня Конституції України
28 чер, 2022 0 Коментарів 311 Переглядів

Звернення міського голови Івана Яцинина з нагоди Дня Конституції України

    Шановні мешканці громади та гості міста!
Сьогодні ми відзначаємо одне з найбільш значущих свят нашої країни з точки зору процесу державотворення – День Конституції України.
Основний закон держави було прийнято у 1996 році, 26 років тому. 
Сьогодні, у час коли Україна бореться за свою державність у кривавій війні з російським агресором, у непростій боротьбі відстоює територіальну цілісність і свободу, День Конституції особливо важливий для нас. 
Саме у  ці дні ми, як ніколи, особливо розуміємо важливість Основного Закону, який захищає наші державні символи, кордони, нашу мову, права кожного громадянина України. Ми усвідомлюємо, що від виконання кожним з нас свого конституційного обов’язку, залежить подальший шлях нашої держави до демократичних трансформацій, формування національної свідомості та патріотизму. 
У день національного свята – Дня Конституції України – нехай в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою незламну країну, за її Збройні Сили, її вольовий народ, її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі. 
Пам’ятайте, Україна розпочинається з кожного з нас. І нам під силу вибороти довгоочікувану перемогу та сучасне європейське суспільство, в якому наші серця завжди будуть наповнені гордістю та любов’ю до країни, яка нас згуртувала, за яку ми нині боремося.
З Днем Конституції, дорогі мешканці громади! Нехай це свято надасть вам натхнення, впевненості у завтрашньому дні та спонукає до нових перемог!
Нехай мир  та добро панує в нашій державі, а в душі кожного українця міцніє почуття гордості за нашу Батьківщину!

З повагою міський голова Іван Яцинин

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Соборності України

Шановні жителі громади! Прийміть найщиріші вітання з нагоди визначного свята нашої державності – Дня Соборності України! Щороку 22 січня українці відзначають День Соборності України. Цього дня у 1919 році, з проголошенням Акту Злуки Української та...

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Гідності та Свободи

Дорога громадо Болехівщини! 21 листопада ми відзначаємо доленосний для нашої країни день - День Гідності та Свободи. Свято, яке встановлено на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013...

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Конституції України!

ШАНОВНІ УКРАЇНЦІ! Вітаю вас з державним святом - Днем Конституції України! Прийняття Основного Закону є фундаментальним закріпленням нашої незалежності, самовиявленням українського народу жити у суверенній та соборній державі! Демократичний розвиток...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Робоча зустріч

Робоча зустріч

25 січ, 2024 0

Авторизація