Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем знань!
01 вер, 2022 0 Коментарів 382 Перегляди

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем знань!

Дорогі школярі та студенти! Шановні педагоги та батьки!

Щиро вітаю вас із Днем знань!

Попри те, що вже півроку ми живемо в умовах повномасштабної війни,  навчальний рік ми розпочинаємо традиційно 1 вересня. Бо війна не в змозі завадити прагненню нашого молодого покоління впевнено йти шляхом пізнання до нових звершень, до перемог.

Так, війна розлучила шкільних друзів, розкидала світом класи…Але всі ми віримо, що Україна обов’язково переможе і всі ми повернемося до звичайного спокійного життя.

Основне наше завдання сьогодні - організувати в умовах воєнного стану належний, оптимально безпечний і успішний навчальний процес у кожному навчальному закладі громади.

І найперше максимальних зусиль для цього прикладаєте ви, шановні вчителі та батьки. Я дякую усім і кожному, хто вчинками і згуртованістю у надскладні часи долучився до освітнього фронту і гідно його тримає.

Усім у новому навчальному році мирного неба, міцного здоров’я, успіхів, впевненості у власних силах та вдалого старту з вірою в Перемогу! Слава Україні!

Все буде Україна! Ми переможемо! 

З повагою, міський голова Іван Яцинин

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем працівників освіти

Шановні працівники освіти! Щиро вітаю з Днем працівників освіти шкільних вчителів, викладачів навчальних закладів, усіх, хто причетний до освітянської галузі, дає світло знань і багатство духу нашим дітям. До вчителя йдуть зі своїми болями і...

Привітання міського голови Івана Яцинина з Всеукраїнським днем бібліотек

Шановні працівники бібліотечної сфери! Щиро вітаю вас з професійним святом духовності, мудрості і знань – Всеукраїнським днем бібліотек! В усі часи книги були невичерпним джерелом знань для людини, а місце, де вони зберігалися, недарма називали...

Вітання міського голови Богдана Мельника з Днем знань!

Дорогі школярі! Шановні батьки та вчителі! Прийміть найтепліші привітання з Днем знань і початком нового навчального року. 1 вересня - це свято, яке дороге кожному, хто навчається і навчає. День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація