Ветерани отримають гранти на розвиток бізнесу на майже 100 мільйонів гривень
18 гру, 2023 0 Коментарів 111 Переглядів

Ветерани отримають гранти на розвиток бізнесу на майже 100 мільйонів гривень

Від старту ветеранського компоненту грантової програми «Власна справа» переможцями стали вже 227 ветеранів і членів родин учасників бойових дій, які отримають гранти на майже 100 мільйонів гривень. Про це повідомили на Урядовому порталі.

За підсумками п’ятнадцятої хвилі подачі заяв було визначено 66 переможців. Вони отримають кошти від держави на старт або розвиток свого бізнесу на 29 мільйонів гривень.

Більшість із них займатимуться підприємництвом у Хмельницькій, Тернопільській, Львівській, Івано-Франківській областях.
Відповідно до умов програми учасники бойових дій або особи з інвалідністю внаслідок війни, а також другий із їх подружжя можуть отримати такі гранти:
• до 250 тисяч гривень, до 500 тисяч гривень та до 1 мільйона гривень – для ветерана за умови створення одного, двох та чотирьох робочих місць відповідно;
• до 250 тисяч гривень та до 500 тисяч гривень – для другого з подружжя ветерана за умови створення одного та двох робочих місць відповідно.
Щоб отримати грант від 500 тисяч гривень до 1 мільйона гривень ветеран має бути зареєстрований як ФОП не менше ніж 3 роки.


Зокрема, такий грант надається за умови співфінансування з отримувачем у співвідношенні 70/30. Тобто отримувач гранту має вкласти у свою справу 30% власних коштів, 70% коштів надасть держава у вигляді гранту.
Заявки на отримання гранту подаються через портал Дія разом із бізнес-планом.


Продовжується прийом заявок для отримання мікрогрантів та грантів
Інші новини гру. 2023

Продовжується прийом заявок для отримання мікрогрантів та грантів

Повідомляємо, що прийом заяв за програмами «Власна справа» та «Гранти на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей» продовжено до кінця року. Більше про грантові програми:...

Кабмін збільшив розмір субсидії для населення на придбання дров
Інші новини лис. 2023

Кабмін збільшив розмір субсидії для населення на придбання дров

Уряд за підтримки партнерів запускає експериментальний проєкт щодо додаткового забезпечення українців дровами. Про це під час урядового засідання зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, повідомляє Урядовий портал. Граничний розмір субсидії на...

Стартує нова хвиля подачі заяв на урядову програму мікрогрантів єРобота
Інші новини лют. 2023

Стартує нова хвиля подачі заяв на урядову програму мікрогрантів єРобота

З 1 лютого українці, що хочуть отримати мікрогранти для започаткування чи розвитку свого бізнесу, можуть подавати заявки на першу цього року хвилю програми “Власна справа”. Про це повідомила Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація