Переваги української військової освіти
03 січ, 2020 0 Коментарів 652 Перегляди

Переваги української військової освіти

2019-й рік став рекордним за кількістю кандидатів до вступу у військові виші. Щодо привабливості військової освіти та майбутньої військової служби можна було б виділити ряд ключових позицій.
По-перше, кожен випускник отримує диплом державного зразка за понад 70-ма спеціальностями, які дозволяють йому після закінчення військової кар’єри без проблем знайти гідну роботу в цивільному житті.
А із запланованим наближенням підготовки у наших освітніх закладах до стандартів НАТО випускники ВВНЗ стануть конкурентоспроможними й на міжнародному рівні. Відомі численні випадки, коли вже зараз великий і середній бізнес «полюють» за найкращими із них. Якісне й потужне підвищення фахового рівня якраз є й на далі залишатиметься нашою головною конкурентною перевагою.
По-друге, кожен випускник гарантовано працевлаштовується за контрактом на проходження військової служби та має гідний соціальний пакет.
Міноборони активно розвиває спільні з країнами альянсу освітні програми, які передбачають обмін курсантами військових вишів або просто навчання наших хлопців і дівчат за кордоном.
Окрім того, приблизно кожен другий здобувач військової освіти протягом навчання оволодіває супутніми професіями. Приміром, наші випускники отримують водійські права, керують безпілотними засобами, вміють створювати комп’ютерні програми та працювати з мовами програмування, ремонтувати автомобілі та іншу техніку. Спектр дуже широкий: від слюсаря й зварювальника – до метролога, енергетика й психолога.
Впродовж чотирьох-п’яти років навчання безкоштовно забезпечують медичною допомогою, сучасною військовою формою й годують у вже всіх вишах за майже ресторанним меню.



Внесено зміни до законодавства України щодо виконання військового обов’язку
Інші новини жов. 2019

Внесено зміни до законодавства України щодо виконання військового обов’язку

17 жовтня під час засідання Верховної Ради України прийнято Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо виконання військового обов’язку та проходження військової служби». Відповідний законопроект № 0906 підтримали 278 народних...

Кількість жінок у нашому війську за десять років збільшилась у 15 разів
Інші новини вер. 2019

Кількість жінок у нашому війську за десять років збільшилась у 15 разів

У сучасній Україні Збройні сили доволі тривалий час залишалися традиційно одними з найконсервативніших щодо питання перебування жінок на військовій службі. Військові дії на Сході країни внесли свої корективи. Дівчата не змогли залишатися вдома, коли...

Систему грошового забезпечення кардинально змінять – військові отримуватимуть від 20 до 60 тисяч
Інші новини вер. 2019

Систему грошового забезпечення кардинально змінять – військові отримуватимуть від 20 до 60 тисяч

Генеральний штаб ЗСУ пропонує відмовитися від радянської системи грошового забезпечення та перейти на систему за стандартами армій країн НАТО, зокрема американську.До вашої уваги тези доповіді представника Генерального штабу щодо впровадження...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація