Служба зайнятості запускає сучасний освітній портал
09 січ, 2020 0 Коментарів 752 Перегляди

Служба зайнятості запускає сучасний освітній портал

У Державній службі зайнятості стартував новий проект для успішного працевлаштування українців – Освітній портал державної служби зайнятості.
«Новий сервіс допоможе безробітним розвивати власні навички, необхідні для вдалого працевлаштування, отримати нові компетенції та пройти професійне навчання», - коментує директор Державного центру зайнятості Ольга Макогон.
Новий сервіс дозволить:
  • розвивати особисті компетенції, затребувані на ринку праці;
  • отримати актуальну інформацію щодо пошуку роботи та підбору персоналу;
  • навчитися складати резюме сучасного формату;
  • підготуватися до співбесіди з роботодавцем;
  • обрати освітні курси та вебінари для безробітних, зокрема ті, які проводяться центрами професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.
«Портал допоможе реалізувати найважливіше для служби завдання - знайти достойну роботу кожному українцеві та кваліфікований персонал кожному роботодавцеві», - підкреслила О. Макогон.
На сайті будуть впроваджуватися нові освітні програми, розроблені спільно з роботодавцями, проводитимуться вебінари та дистанційне навчання. Більшість матеріалів буде розміщуватися у відеоформаті.
Завдяки новому сервісу зможуть також підвищувати свою кваліфікацію і працівники державної служби зайнятості. Це буде найбільша база можливостей.
Довідково
Освітній портал ДСЗ розроблено на виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, Указу Президента України №837/2019

Переваги української військової освіти
Інші новини січ. 2020

Переваги української військової освіти

2019-й рік став рекордним за кількістю кандидатів до вступу у військові виші. Щодо привабливості військової освіти та майбутньої військової служби можна було б виділити ряд ключових позицій. По-перше, кожен випускник отримує диплом державного зразка...

Роман Опімах: В Україні запрацював Інвестиційний атлас надрокористувача
Інші новини гру. 2019

Роман Опімах: В Україні запрацював Інвестиційний атлас надрокористувача

У п’ятницю, 6 грудня, голова Державної служби геології та надр України Роман Опімах презентував Інвестиційний атлас надрокористувача. Сервіс, який не має аналогів в Україні, розробили спільно із ДНВП «Геоінформ України», НАК «Надра України»,...

Від сьогодні в Україні офіційно працює Служба освітнього омбудсмена
Інші новини лис. 2019

Від сьогодні в Україні офіційно працює Служба освітнього омбудсмена

Кожен охочий може направити звернення та ознайомитися з інформацією про діяльність Служби на її сайті. «Посада освітнього омбудсмена, перш за все, передбачає широку комунікацію з суспільством та інформаційну відкритість. Тож ми сподіваємось, що...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація