Міський голова Іван Яцинин взяв участь у районній  нараді
05 бер, 2024 0 Коментарів 77 Переглядів

Міський голова Іван Яцинин взяв участь у районній нараді

За участю першого заступника голови райдержадміністрації Івана Шикеринця та заступника голови райдержадміністрації Ярослави Гасяк відбулася нарада з керівниками територіальних громад району, де розглянули ряд важливих питань, які стосуються життєдіяльності району.
Зокрема, розглянули стан виконання поставлених мобілізаційних завдань, обговорили спільний алгоритм дій та окреслили спільні механізми щодо виконання визначених завдань.

Крім того, під час заходу розглянули питання, присвячене виконанню Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії».

Особливу увагу приділили розгляду блоку питань, які стосуються соціальної сфери. Адже війна стала справжнім викликом для соціальної сфери і соціальні працівники є першими, хто приймає на себе людські проблеми та життєві негаразди. 

Обговорили стан надання соціальних послуг в територіальних громадах, забезпечення права дитини на сімейні форми виховання в умовах війни, реалізацію в громадах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?». 

Розгляд цих питань є надзвичайно важливим, адже люди, а особливо діти, мають відчувати увагу і підтримку з боку держави, вини мають бути захищеними у цей непростий для усіх нас час.

У Калуській  РВА відбулася нарада з питань мобілізації
Інші новини лют. 2024

У Калуській РВА відбулася нарада з питань мобілізації

Вчора, 27 лютого 2024 року, перший заступник голови Калуської райдержадміністрації Іван Шикеринець провів робочу нараду щодо проведення заходів з мобілізації на території району. Нарада відбулась за участю представників Калуського РТЦК та СП,...

Обговорили питання мобілізації на території громади
Інші новини гру. 2023

Обговорили питання мобілізації на території громади

Сьогодні, 8 грудня 2023 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулася нарада з питань мобілізації на Болехівщині. Участь у нараді взяли перший заступник голови Калуської районної військової адміністрації Іван Шикеринець, старший...

Проведено навчання щодо роботи місцевих комісій з питань ТЕБ та НС
Інші новини травень. 2023

Проведено навчання щодо роботи місцевих комісій з питань ТЕБ та НС

У п’ятницю, 26 травня 2023 року, у приміщенні Калуської районної державної адміністрації, за участю представників управління з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації, відбулося навчання посадових осіб територіальних громад...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація