Вітаємо переможця обласного Конкурсу студентських туристичних проєктів і стартапів - Прикарпатський фаховий коледж  лісового господарства та туризму!
28 бер, 2024 0 Коментарів 50 Переглядів

Вітаємо переможця обласного Конкурсу студентських туристичних проєктів і стартапів - Прикарпатський фаховий коледж лісового господарства та туризму!

Нагадаємо, з метою підтримки талановитої молоді, яка навчається у вищих навчальних закладах Івано-Франківської області, сприяння самореалізації студентів, заохочення їх до подальшої діяльності у сфері туризму департамент міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської облдержадміністрації провів Конкурс студентських туристичних проєктів і стартапів.

На конкурс було надіслано дев’ять заявок із чотирьох вищих навчальних закладів області. Серед них - два проєкти студентів Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму.

26 березня 2024 року відбулося засідання конкурсної комісії з оцінювання проєктних заявок, на якому студенти презентували свої ініціативи. 
За результатами виставлених експертами балів почесне перше місце у конкурсі завоювали студенти Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму з проєктом “Дендрологічний парк коледжу: простір для навчання, дослідження та квестів”. Автор ініціативи: Лопачук Марта Михайлівна. Партнер проєкту - Болехівська міська рада. Сума ґранту - 60,00 тис. гривень.


Вітаємо студентів з перемогою! Нехай ваша ініціатива у сфері туризму успішно реалізується! А ви не зупиняйтеся на досягнутому та сміливо підкорюйте нові вершини! 





Студентські проєкти у сфері туризму Прикарпатського фахового коледжу  лісового господарства та туризму беруть участь у обласному конкурсі
Інші новини бер. 2024

Студентські проєкти у сфері туризму Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та

15 січня 2024 року департамент міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківська обласна державна адміністрація оголосив про початок проведення Конкурсу студентських туристичних проєктів і стартапів, - йдеться на сайті...

Конкурс студентських туристичних проєктів і стартапів 2024
Інші новини січ. 2024

Конкурс студентських туристичних проєктів і стартапів 2024

Департамент міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської облдержадміністрації оголошує про початок проведення Конкурсу студентських туристичних проєктів і стартапів (далі – Конкурс). Конкурс проводиться відповідно до п....

Студенти Прикарпатського лісогосподарського коледжу ознайомилися з перспективами розвитку туризму нашого краю
Інші новини гру. 2019

Студенти Прикарпатського лісогосподарського коледжу ознайомилися з перспективами розвитку туризму

Вчора, 5 грудня 2019 року, в рамках Всеукраїнського тижня права до Болехівської міської ради завітали студенти Прикарпатського лісогосподарського коледжу, де провели практичне заняття з навчальної дисципліни "Правове регулювання туристичної...

0 Коментарів

Авторизація