Безбар’єрність - це...  жити повноцінним життям 🧑‍🦽👩‍🦽
04 кві, 2024 0 Коментарів 39 Переглядів

Безбар’єрність - це... жити повноцінним життям 🧑‍🦽👩‍🦽

Війна особливо гостро демонструє, що кожна людина має різний досвід. І жоден із нас напевно не знає, що пережив сусід за місцем у трамваї, людина в черзі у кав’ярні чи супермаркеті. 

Не травмувати один одного, а бути підтримкою й опорою, правильно взаємодіяти з іншими – цьому вже кілька років вчить «Довідник безбар’єрності» https://bf.in.ua – гід із толерантної взаємодії. 

Днями був презентований його новий розділ – «Гайд безбар’єрних подій» (https://bf.in.ua/hajd-bezbar-iernykh-iventiv/). Він виник як реакція на запит організаторів конференцій, виставок, публічних зустрічей, які хочуть бачити серед своїх учасників людей із досвідом війни.
Але як організувати все правильно? «Гайд безбар’єрних подій» допоможе заздалегідь створити рішення, які подарують усім гостям приємний досвід. У ньому розглянуті всі нюанси організації публічних подій – від комунікації до інтер’єру. Бо це теж важливо. Адже, наприклад, гучні звуки, мерехтливе освітлення можуть нагадати багатьом про вибухи, і краще подумати про це заздалегідь.


Перша леді України, презентуючи «Гайд» підкреслила: «Одне з визначень безбар’єрності – це коли зручно всім без винятку. Думаю, воно могло б бути основним принципом на рівні держави і суспільства. Бо люди з досвідом війни – це нині всі ми. Ось чому безбар’єрні події та взагалі безбар’єрне життя потрібні всім нам».


Гайд безбар'єрних подій створено у межах ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар'єрів». 
ℹ️ Проєкт реалізується громадською організацією «Безбар'єрність» за підтримки спільноти «Бізнес без бар'єрів», зокрема компанії ДТЕК, у співпраці з командою київського проєкту «Кураж».


Безбар'єрність: мультфільм про важливість толерантного спілкування
Інші новини лют. 2022

Безбар'єрність: мультфільм про важливість толерантного спілкування

В рамках ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів» ГО «Безбар’єрність» створений мультфільм, щоб в ігровій формі показати важливість толерантного спілкування. Основний його месседж: те, як ми говоримо до людини, може або її надихнути,...

Мінцифри презентувало новий освітній серіал «Держава без бар’єрів»
Інші новини січ. 2022

Мінцифри презентувало новий освітній серіал «Держава без бар’єрів»

27 січня 2022 року Міністерство цифрової трансформації презентувало новий освітній серіал на порталі Дія.Цифрова освіта — «Держава без бар’єрів». Новий освітній серіал розповідає про різні аспекти безбар’єрності в роботі публічних службовців. У...

Безбар’єрність – це бачити людей серцем. Стартувала всеукраїнська комунікаційна кампанія
Інші новини лис. 2021

Безбар’єрність – це бачити людей серцем. Стартувала всеукраїнська комунікаційна кампанія

В Україні стартувала соціальна комунікаційна кампанія з просування безбар’єрного спілкування. Одночасно в усіх областях з’явилися постери, які розкривають значення терміну «безбар’єрність» простими і зрозумілими образами. Про безбар’єрність...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація