Набирає обертів нова урядова програма «Зроблено в Україні»🔽
09 травень, 2024 0 Коментарів 38 Переглядів

Набирає обертів нова урядова програма «Зроблено в Україні»🔽


Урядова програма «Зроблено в Україні» спрямована на підтримку  вітчизняного виробництва та стимулювання попиту на українські товари.
Мета кампанії – спонукати українців підтримувати вітчизняних виробників і таким чином впливати на зростання валового внутрішнього продукту. 

Для посилення власної економіки Міністерство економіки України  закликає громадян купувати продукцію національних виробників, а виробників – маркувати свою продукцію, яку буде легко виокремити завдяки спеціальному логотипу «Зроблено в Україні»
Як приєднатися до платформи❓

1️⃣ Перейти на сайт державної програми «Зроблено в Україні» https://madeinukraine.gov.ua/ та завантажити логотип, наліпки та гайд з впровадження державних інструментів.
2️⃣ Використовуючи логотип «Зроблено в Україні», ви даєте згоду на обробку даних і внесення вашої компанії до реєстру українських виробників.

 Державна служба зайнятості доєдналася до реалізації державної програми, і вже сьогодні в Україні на базі обласних центрів зайнятості та їх філій активно відкриваються  регіональні офіси «Зроблено в Україні». 

В офісі підприємці можуть отримати допомогу та консультації щодо:
✅ урядових грантових програм підтримки діючого бізнесу, а також сприяння започаткуванню власного бізнесу;
✅ можливостей підвищення за сприяння служби зайнятості якості робочої сили шляхом отримання ваучера на професійне навчання;
✅ компенсаційних програм для роботодавців, які створюють нові робочі місця, працевлаштовують на них безробітних громадян, внутрішньо переміщених осіб,  облаштовують робочі місця при  працевлаштуванні громадян з інвалідністю. 

Детальніше про  урядову програму за посиланням:  

Нова економічна платформа «Зроблено в Україні»: підтримуйте українських виробників
Інші новини кві. 2024

Нова економічна платформа «Зроблено в Україні»: підтримуйте українських виробників

В Україні розпочала роботу нова економічна платформа «Зроблено в Україні», яка створена за ініціативи Президента України та за участю Міністерства економіки України. Мета платформи – підтримка української економіки та безпосередньо українських...

Функціонування Державного аграрного реєстру
Інші новини гру. 2020

Функціонування Державного аграрного реєстру

Вступив в дію Закон «Про внесення змін до Закону України «Про державну підтримку сільського господарства України» та інших законів України щодо функціонування Державного аграрного реєстру та удосконалення державної підтримки виробників...

Удосконалено Закон України «Про державну підтримку сільського господарства України»
Інші новини гру. 2020

Удосконалено Закон України «Про державну підтримку сільського господарства України»

4 грудня 2020 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування Державного аграрного реєстру та удосконалення державної підтримки виробників сільськогосподарської продукції». Вказаним законом внесено...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація