Військово-морський ліцей імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного запрошує на навчання
12 чер, 2024 0 Коментарів 42 Перегляди

Військово-морський ліцей імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного запрошує на навчання

Військово-морський ліцей імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного запрошує на навчання сміливих, креативних, допитливих, патріотичних хлопців і дівчат. Ліцей дає змогу отримати освіту військового профілю для осіб з 15 років одночасно із здобуттям профільної середньої освіти.
При вступі дітям, чиї батьки загинули при виконанні службових обов’язків, дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування, дітям військовослужбовців та інших визначених категорій надаються пільги.

Під час навчання ліцеїсти забезпечуються безоплатним проживанням, харчуванням, підручниками та військовою формою одягу. Випускники Військово-морського ліцею вступають до вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти за окремим конкурсом.

З 2017 року в ліцеї започатковано курс підготовки до тестування для визначення рівня знання англійської мови за стандартами НАТО. Випускники ліцею за результатами тестування отримують сертифікат знання англійської мови зразка CMP-1 (STANAG 6001), що дає змогу безкоштовно навчатись у вищих військових навчальних закладах за кордоном. Після закінчення 1 курсу ліцеїсти проходять морську практику на кораблях Військово-Морських Сил Збройних Сил України, а кращі за результатами навчання проходять стажування за кордоном.

Право для вступу мають юнаки та дівчата — громадяни України, які у поточному році закінчили 9 класів закладу загальної середньої освіти та у рік зарахування до ліцею їх виповнюється 15-16 років, придатні за станом здоров’я навчатися у ліцеї та по його закінченню бажають продовжити навчання у навчальних закладах Збройних Сил України. 

Крім того, у зв'язку з наявністю вакансій серед ліцеїстів (юнаків і дівчат 11 класу) на конкурсній основі оголошено додатковий набір на навчання. Обов’язкова умова – після закінчення ліцею вступ до вищого військового закладу освіти.

Правила прийому та іншу інформацію для вступників можете переглянути на офіційному сайті ліцею за посиланням: http://vml.mozello.com та сторінці у Facebook https://www.facebook.com/100057513877161/ або звернутись за телефонами: 095-816-55-06, 097-916-35-59, 048-748-10-60

Триває відбір на навчання до вищих військових навчальних закладів ЗСУ
Інші новини кві. 2023

Триває відбір на навчання до вищих військових навчальних закладів ЗСУ

За інформацією Івано-Франківського центру комплектування та соціальної підтримки, з 2 січня 2023 року проводиться відбір кандидатів до вищих військових навчальних закладів, військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів та до військових...

Збільшено розмір соціальної стипендії дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, та особам з їх числа
Інші новини лют. 2021

Збільшено розмір соціальної стипендії дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування,

Урядом 27 січня прийнято постанову Кабінету міністрів України «Про внесення змін до постанов Кабінету міністрів України від 28 грудня 2016 р. № 1045 і від 28 грудня 2016 р. № 1047», відповідно до якої соціальна стипендія з 01.01.2021 виплачується в...

Випускники коледжів та вузів отримають відстрочку від призову до жовтня
Інші новини лип. 2020

Випускники коледжів та вузів отримають відстрочку від призову до жовтня

Випускники коледжів та вищих навчальних закладів, які мають на меті продовжити навчання, але підлягають призову, отримають відстрочку до жовтня поточного року. Про це сьогодні під час наради за участю заступників голови ОДА, обласного військового...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація