ПриватБанк розпочинає видачу «теплих кредитів» у 2020 році
06 кві, 2020 0 Коментарів 621 Перегляд

ПриватБанк розпочинає видачу «теплих кредитів» у 2020 році

Держенергоефективності та ПриватБанк уклали договір про співпрацю щодо реалізації програми «теплих кредитів» у 2020 році.
Це означає, що вже з понеділка банк розпочинає видачу кредитів для ОСББ на впровадження енергоефективних заходів у багатоповерхівках (встановлення ІТП, утеплення, заміна вікон на енергоефективні тощо).
ОСББ, у свою чергу, зможуть отримати із державного бюджету відшкодування від 40% до 70% суми «теплого кредиту».
Як показує практика багатьох учасників програми, саме комплексна термомодернізація будинку дає найбільшу економію на комунальних рахунках – до 50% і більше.
На черзі – підписання угод з Укргазбанком, Ощадбанком та Укрексімбанком.
Тож слідкуйте за нашими новинами та робіть своє життя комфортним завдяки енергоефективності.
Акцентуємо увагу усіх позичальників на важливості дотримання умов запровадженого карантину та піклування про своє здоров’я. Водночас, заявку на оформлення «теплого кредиту» можна подати онлайн на сайті ПриватБанку: https://privatbank.ua/business/teplyje-kredity-dl-a-osmd-i-zhsk.
Довідково
З питань участі у програмі «теплих кредитів» звертайтеся до Call-центру Держенергоефективності: +38 050-606-77-19, +38 098-487-50-14, energoefect@saee.gov.ua.

 

«Теплі кредити» - 2020: розпочато запуск програми
Інші новини кві. 2020

«Теплі кредити» - 2020: розпочато запуск програми

Для цього Мінекоенерго затверджено відповідний паспорт бюджетної програми, а Держенергоефективності розпочато процедуру укладання договорів із державними банками. «Крок за кроком долаємо усі бюрократичні процедури, щоб врешті-решт українські родини...

Рекомендації керівникам ОСББ, ЖБК на час карантину
Інші новини бер. 2020

Рекомендації керівникам ОСББ, ЖБК на час карантину

Їх підготувало Міністерство розвитку громад та територій України. Поінформуйте мешканців про карантин та умови убезпечення від розповсюдження вірусу. Розмістіть в під’їздах чи біля них плакати з інформацію про те, як себе поводити. Запровадьте...

У вересні населенню та ОСББ відшкодовано майже 90 млн грн «теплих кредитів»
Інші новини вер. 2019

У вересні населенню та ОСББ відшкодовано майже 90 млн грн «теплих кредитів»

Майже 90 млн грн відшкодовано населенню та ОСББ у рамках програми «теплих кредитів» у вересні цього року, зокрема: - понад 50 млн грн – на утеплення індивідуального житла; - більше 37 млн грн – для ОСББ; - майже 2 млн грн – на твердопаливні котли....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація