Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами підприємства
20 лип, 2021 0 Коментарів 492 Перегляди

Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами підприємства

ТзОВ «МАПІ.ВУД» має намір отримати Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами підприємства.
Код ЄДРПОУ41694520.
Юридичне місцезнаходження підприємства: Івано-Франківська область., Калуський район, м. Болехів, вул. Д. Галицького, 169.
Місцезнаходження виробничої площадки: Івано-Франківська область., Калуський район, м. Болехів, вул..Д. Галицького, 169.
Підприємство ТзОВ «МАПІ.ВУД» займається виробництвом дерев’яниї плит, планує виготовлення пелетних гранул. 
Планова продуктивність підприємства: дерев’яних плит-2000куб.м./р; пелетних гранул -800 т/р.
Підприємство відноситься до другої групи об’єктів, в залежності від ступеня впливу об’єкту на забруднення атмосферного повітря.
Плановий валовий викид забруднюючих речовин в атмосферу: азоту діоксид-0,852т/рік, вуглецю оксид- 8, 25 т/рік, суспендовані частинки, недиференційовані за складом-6т/рік, вуглеводні граничні С12-С19-0,08 т/рік, бенз(а) пірен-0, 00028 т/рік.
Визначений допустимий вплив на довкілля не перевищує санітарних гігієнічних нормативів. Дитячі, спортивні та лікувально-оздоровчі установи в районі розташування підприємств відсутні.
За більш детальною інформацією звертатись на підприємство або до органів місцевої влади за адресою: Івано-Франківська область, Калузький район, м. Болехів пл. Івана Франка, 12., е-mail:mvk@bolekhiv-rada.gov.ua, тел. (03437)34252
Строки подання громадськістю зауважень -30 календарних днів з дня публікації повідомлення про намір отримати Дозвіл на викиди.
Директор ТзОВ «МАПІ ВУД»         М. Боттер

Українці зможуть поскаржитися на забруднення до Держпродспоживслужби через SaveEcoBot
Інші новини лют. 2021

Українці зможуть поскаржитися на забруднення до Держпродспоживслужби через SaveEcoBot

Відповідний функціонал презентували 17 лютого ГО «SaveDnipro», Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, керівники Держпродспоживслужби та Державної екологічної інспекції України. Як повідомила Голова Держпродспоживслужби...

До Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища
Інші новини чер. 2020

До Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища

Головне управління статистики інформує. У 2019р. у повітряний басейн області від стаціонарних джерел забруднення підприємств потрапило 205 тис.т забруднюючих речовин та 12,9 млн.т вуглецю діоксиду – основного парникового газу, який впливає на зміну...

Де придбати новорічні ялинки
Інші новини гру. 2019

Де придбати новорічні ялинки

Державні підприємства Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства розпочали ялинкову кампанію. З питань придбання новорічних ялинок просимо звертатися у держлісгоспи за поданими нижче адресами та телефонами....

0 Коментарів

Авторизація