1 жовтня стартує осінній призов громадян на строкову військову службу
13 вер, 2021 0 Коментарів 695 Переглядів

1 жовтня стартує осінній призов громадян на строкову військову службу

Відповідний наказ від 31.08.2021№ 24 «Про призов громадян на строкову військову службу восени 2021 року» на підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”  та Указу Президента України від 24 лютого 2021 р. №71/2021 видав т.в.о. начальника Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Степан Гриник. Згідно з документом призов громадян на строкову військову службу проводиться з 1 жовтня  до 31 грудня 2021 року.

«Явці на призовну дільницю Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, першого відділу Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та другого відділу Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки   для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 2003 року народження, яким у період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися у 1994 — 2002 роках,  у яких закінчилася відстрочка від призову або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.

Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за адресою: м.Калуш, вул. Степана Бандери, 25, на призовну дільницю першого відділу Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за адресою: м.Долина, вул. Антоновича, 21, на призовну дільницю другого відділу Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  за адресою: смт.Рожнятів, вул.Шкільна, 22  в установлений час з документами, зазначеними в повістках. Громадяни, які не отримали повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути до Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, першого відділу Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та другого відділу Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  не пізніше   11 жовтня 2021 року», - йдеться у документі.

Крім цього, згідно з наказом усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території м. Калуша та Калуського району, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися в районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки для проходження призовної комісії.
На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій, у тому числі закладів освіти, незалежно від їх підпорядкування і форми власності зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються до територіального центру комплектування та соціальної підтримки, несуть відповідальність згідно із законодавством.

Хід призову на строкову військову службу обговорили під час наради в ОДА
Інші новини травень. 2021

Хід призову на строкову військову службу обговорили під час наради в ОДА

Сьогодні, 26 травня, керівник апарату обласної державної адміністрації, голова обласної призовної комісії Віталій Соловей провів нараду з питань весняного призову на строкову військову службу в Збройні Сили України та інші військові формування....

Про призов громадян на строкову військову службу восени 2020 року
Інші новини сер. 2020

Про призов громадян на строкову військову службу восени 2020 року

Відповідно до наказу військового комісара Долинського об'єднаного міського військового комісаріату від 07.08.2020 №59, з 01 жовтня до 31 грудня 2020 року проводиться призов громадян на строкову військову службу. Детальніше з наказом можна...

Працює «гаряча» лінія Міноборони
Інші новини бер. 2020

Працює «гаряча» лінія Міноборони

З 2 березня задля інформування та надання фахових роз’яснень громадянам України з питань організації і проведення призовної кампанії «Весна - 2020» в режимі «онлайн» на базі Саll-центру Міноборони відкрито спеціальну телефонну «гарячу» лінію. На...

0 Коментарів

Авторизація