Карантин на території Болехівської міської ради продовжили до 31 березня 2022 року
31 гру, 2021 0 Коментарів 501 Перегляд

Карантин на території Болехівської міської ради продовжили до 31 березня 2022 року

Вчора, 30 грудня 2021 року, під керівництвом міського голови Івана Яцинина відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Відповідно до рішення комісії, на виконання постанов Кабінету Міністрів України від 15 грудня 2021 року № 1336 «Про внесення змін до розпорядження Кабінету Міністрів України від 25 березня 2020 р. № 338 і від 9 грудня 2020 р. № 1236» карантин на території Болехівської міської ради продовжено до 31 березня 2022 року.

Окрім цього на засіданні комісій йшлося про посилення контролю за дотриманням протиепідемічних заходів на території Болехівської міської ради. За результатами засідання начальнику Болехівського міського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, т.в.о. начальника відділення поліції № 1 (м. Долина) Калуського РВП ГУНП в Івано-Франківській області доручено забезпечити здійснення контролю за дотриманням санітарного законодавства та встановлених карантинних обмежень, визначених вищевказаними постановами Кабінету Міністрів України на території Болехівської міської ради.

Старостам Козаківського, Поляницького, Тисівського, Гузіївського, Міжрічанського старостинських округів Болехівської міської ради доручено забезпечити інформування населення та суб’єктів господарювання усіх форм власності про продовження карантину до 31 березня 2022 року, а також виконання санітарно-епідемічних і карантинних вимог на підпорядкованих територіях.

Детальніше з протоколом спільного позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації можна ознайомитися за посиланням https://docs.google.com/viewer?url=https%3A%2F%2Fbolekhiv-rada.gov.ua%2Findex.php%3Fdo%3Ddownload%26id%3D65%26area%3Dstatic%26viewonline%3D1.

Десять кандидатів на посаду міського голови Болехова зареєструвала Болехівська міська ТВК
Інші новини вер. 2020

Десять кандидатів на посаду міського голови Болехова зареєструвала Болехівська міська ТВК

21 та 28 вересня 2020 року відбулися засідання Болехівської міської територіальної виборчої комісії Калуського району Івано-Франківської області, на яких ухвалені рішення щодо реєстрації кандидатів на посаду Болехівського міського голови. Відповідно...

В області 60% закладів громадського харчування порушують протиепідемічні вимоги
Інші новини лип. 2020

В області 60% закладів громадського харчування порушують протиепідемічні вимоги

Про це повідомляють в головному управлінні Держпродспоживслужби Івано-Франківщини. Нагадаємо, що на головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківський області, Національну поліцію та органи місцевого самоврядування покладено контроль за...

Студенти Прикарпатського лісогосподарського коледжу ознайомилися з перспективами розвитку туризму нашого краю
Інші новини гру. 2019

Студенти Прикарпатського лісогосподарського коледжу ознайомилися з перспективами розвитку туризму

Вчора, 5 грудня 2019 року, в рамках Всеукраїнського тижня права до Болехівської міської ради завітали студенти Прикарпатського лісогосподарського коледжу, де провели практичне заняття з навчальної дисципліни "Правове регулювання туристичної...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація