У Болехові пройшли військово-спортивні, національно-патріотичні змагання «Воїн»
04 жов, 2019 0 Коментарів 710 Переглядів

У Болехові пройшли військово-спортивні, національно-патріотичні змагання «Воїн»

4 жовтня 2019 року на території Прикарпатського лісогосподарського коледжу пройшли військово-спортивні, національно-патріотичні змагання «Воїн» присвячені святкуванню 648-ї річниці м.Болехова. 
На жаль, бажання взяти участь у даному заході виявили всього 3 команди: «Прикарпатський лісогосподарський коледж», «Болехівський ліцей №1 «Академічний»» та «Болехівська ЗОШ №2». Але, не зважаючи на малу кількість учасників, змагання виявилися напрочуд цікавими, змістовними та запеклими.
Учасники мали змогу позмагатися у розбиранні й складанні автомата Калашникова, стрільбі з лука і пневматичної гвинтівки, подоланні смуги перешкод, спортивному орієнтуванні, бурпі-вікторині, перетягуванні канату та Тереновій грі.
У перерві між видами програми змагань для команд, їх керівників та суддів був організований ситний обід на базі їдальні коледжу.
Після декількох годин непоступливої та безкомпромісної боротьби організатори підвели підсумки на урочистому шикуванні команд та нагородили їх грамотами, медалями і кубками.
Приємно було спостерігати радість на обличчях переможців, якими стали господарі – студенти коледжу, та відсутність розчарування у тих, хто не зміг перемогти.
Щиро дякуємо командам та організаторам змагань у особі громадської організації «Сонячна Січ» за чудово проведений час та їхню важку працю у такому актуальному та надважливому напрямку діяльності, як патріотичне виховання дітей та молоді Болехівщини!



Міський інтелектуальний турнір з гри «Що? Де? Коли?» присвячений святкуванню 648-ї річниці міста

У неділю, 29 вересня, на базі Болехівського ліцею №1 «Академічного», пройшов міський інтелектуальний турнір з гри «Що? Де? Коли?» присвячений святкуванню 648-ї річниці м.Болехова. Проявити свою ерудицію та інтелект зголосилися 5 команд: «Болехівська...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація