На Прикарпатті з місцевих бюджетів виділено понад 60 мільйонів гривень на боротьбу з COVID-19
27 кві, 2020 0 Коментарів 603 Перегляди

На Прикарпатті з місцевих бюджетів виділено понад 60 мільйонів гривень на боротьбу з COVID-19

Органами виконавчої влади та місцевого самоврядування Івано-Франківщини здійснюються заходи щодо залучення фінансового ресурсу на протидію поширенню коронавірусної інфекції.
Зокрема, станом на 24 квітня на протидію поширенню та лікування COVID-19 у місцевих бюджетах області акумульовано більше 61 млн гривень.
На зазначені цілі з обласного бюджету виділено понад 10 млн гривень.
Також на протидію інфекційній хворобі COVID-19 виділено з бюджетів районів: Снятинського – майже 2 млн гривень, Надвірнянського – 1,9 млн гривень, Косівського – 1,5 млн гривень, Богородчанського – 1,1 млн гривень.
З бюджетів об’єднаних територіальних громад на зазначені цілі найбільше коштів виділено у Івано-Франківській ОТГ – 25,1 млн, Долинській ОТГ – 2,7 млн, Калуській ОТГ – 2,2 млн, Коломийській ОТГ – 2,2 млн гривень.
З бюджетів міст обласного значення Яремче та Бурштин виділено по 0,8 млн гривень відповідно.
Крім того, за сприяння керівництва облдержадміністрації, райдержадміністрацій, об’єднаних територіальних громад, міських голів міст обласного значення у взаємодії з громадськими організаціями, волонтерами, меценатами залучено благодійної допомоги у грошовому еквіваленті понад 20 млн гривень, які також спрямовано для протидії поширенню інфекційної хвороби COVID-19 у відповідні заклади охорони здоров’я області.
Моніторинг здійснено департаментом фінансів обласної державної адміністрації згідно із надісланими даними від райдержадміністрацій, виконавчих комітетів об’єднаних територіальних громад та міських рад міст обласного значення. 

Частину фінансового ресурсу, який передбачався на проведення культурно-мистецьких та спортивних

За минулу добу на Івано-Франківщині виявили ще 8 випадків захворювання на COVID-2019. Також підтверджено наявність захворювання у померлої раніше пацієнтки із Надвірнянщини. Про це сьогодні під час онлайнбрифінгу повідомив т.в.о. голови...

Віталій Федорів: На сьогодні область готова до протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-2019

Країни, які свого часу проігнорували появу перших випадків небезпечного інфекційного захворювання COVID-2019, сьогодні отримали тяжкі наслідки, такі як тисячі хворих та сотні смертей. «Зважаючи на те, що Прикарпаття знаходиться у потенційній зоні...

Ініціатива Президента й Уряду щодо зниження вартості теплопостачання дозволила прикарпатцям

На виконання доручень Президента України Володимира Зеленського та Уряду заступник голови облдержадміністрації Віталій Федорів провів нараду за участю заступників голови та керівників відповідних структурних підрозділів ОДА, в рамках якої...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація