Відбулося представлення директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації
29 вер, 2020 0 Коментарів 783 Перегляди

Відбулося представлення директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів та керівник апарату ОДА Роман Маланій офіційно представили призначеного директора департаменту охорони здоров'я ОДА Ігоря Дмитренка.
У вітальному слові посадовці побажали новому очільнику ДОЗу плідної праці та високих результатів.
Довідково
Відповідно до Закону України "Про місцеві державні адміністрації"  розпорядженням облдержадміністрації від 28.09.2020 року №  279-к  призначено Дмитренка Ігоря Анатолійовича на посаду директора департаменту охорони здоров'я Івано-Франківської обласної державної адміністрації тимчасово, на період дії карантину, шляхом укладання контракту про проходження державної служби.
Дмитренко І. А.   народився 31 січня 1985 року, громадянин України. Освіта повна вища, закінчив у 2006 році  Івано-Франківський державний медичний університет за спеціальністю "Стоматологія", лікар-стоматолог;  у 2008 році - магістр медицини з фаху ”Стоматологія”.
Також у 2017 році  закінчив Тернопільський національний економічний університет‚ за спеціальністю "Менеджмент організацій і адміністрування", спеціаліст з менеджменту організацій і адміністрування, та за спеціальністю "Право", спеціаліст з права.
У 2013 році Ігорю Дмитренку присуджено науковий ступінь  кандидата медичних наук, у 2015 році – присвоєно вчене звання доцента кафедри ортопедичної стоматології.
Ігор Дмитренко має відповідний досвід роботи. Працював лікарем-інтерном за спеціальністю ”Стоматологія” Долинської центральної районної лікарні, викладачем-стажистом‚ асистентом кафедри ортопедичної стоматології Івано-Франківського державного медичного університету. До цього часу працював доцентом кафедри ортопедичної стоматології Івано-Франківського державного медичного університету та заступником головного лікаря медичного центру ТзОВ ”Альтмед” (м. Івано-Франківськ) за сумісництвом.

За минулу добу в області зареєстрований 151 випадок захворювань на коронавірусну інфекцію

За інформацією департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації станом на 09 вересня в області зареєстровано 10659 випадів захворювань на коронавірусну інфекцію, з них 151 за минулу добу. За інформацією департаменту охорони здоров’я...

Володимир Зеленський зустрівся з новопризначеним головою Івано-Франківської ОДА

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з новопризначеним головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віталієм Федорівим. Глава держави привітав його з призначенням та побажав успіхів у роботі на цій посаді. Володимир...

В ОДА посадовці інформували про ситуацію, пов’язану із поширенням COVID-2019

Сьогодні на онлайнбрифінгу в обласній державній адміністрації в.о. директора ДУ «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України» Руслан Савчук та заступник директора департаменту охорони здоров’я ОДА Володимир Чемний ознайомили жителів...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація